Telefonie
Netwerkbekabeling
Draadloze netwerken
Camerasystemen

Telefonie

In de meest uiteenlopende situaties weet Faber Telecom & Data raad met alle mogelijke technieken die voor handen zijn. Uiteraard gebruiken we hierbij graag de ervaring bij andere klanten om u te adviseren in de toe te passen oplossing. Wij zijn hierbij niet gebonden aan een bepaalde methode. U bij ons terecht voor zowel cloudgebaseerde als on-premises oplossingen.
 

Maximaal flexibel met cloud telefonie

Een groot voordeel van cloud telefonie is dat  u altijd beschikt over de nieuwste faciliteiten. Ook is het plaatsonafhankelijk. Dat is handig voor bijvoorbeeld thuiswerkers. Bovendien is cloud telefonie flexibel af te stemmen op het gewenste aantal werkplekken. U betaalt wat u afneemt. Tegen een vaste vergoeding per werkplek kunt u gebruikmaken van een hypermoderne telefooncentrale met de allernieuwste en meest geavanceerde faciliteiten zonder hierin te hoeven investeren. Bovendien heeft u geen omkijken naar aanleg en onderhoud, omdat de centrale gesitueerd is op een goed beveiligde locatie buiten uw bedrijf.
 

Telefooncentrales

Een eigen telefooncentrale heeft uiteraard zijn eigen voordelen. Nu iedereen bijna alleen over cloudgebaseerde oplossingen spreekt, wordt dit type oplossing soms als 'traditioneel' of zelfs 'ouderwets' bestempeld. Geheel onterecht, want ook de fabrikanten van dit type oplossing hebben niet stilgezeten. Vestigingen koppelen, intern bellen vanaf uw mobiel naar toestellen op kantoor, het is allemaal mogelijk! Kies voor de voordelen van een eenmalige investering, geen maandelijkse kosten per toestel en maak alsnog gebruik van de kostenbesparende VoIP techniek.
 

Mobiele telefonie

Om mobiel zowel zakelijk als privé bereikbaar te zijn hebben wij de perfecte oplossing: 1 toestel/simkaart met een zakelijk nummer, een privé nummer én een intern nummer op uw telefooncentrale. Zo kunt u werken waar u wilt maar zeker ook wanneer u wilt. Door uitgebreide mogelijkheden in routering op basis van tijd en nummer zorgt u voor een optimale bereikbaarheid op de momenten dat het u uit komt.
 

VoIP

Voice over Internet Protocol, oftewel bellen via internet, is de inmiddels ingeburgerde standaard geworden. Het biedt veel slimme extra mogelijkheden. Een telefoonaansluiting is hiermee niet meer een fysieke aansluiting op een bepaalde plek. Daardoor is het volledig plaatsonafhankelijk én kan eenvoudig geschaald worden in capaciteit. VoIP wordt door ons al jaren toegepast vanwege het kostenbesparende karakter.
 

Software-integratie en Unified communications

Bedenk eens hoe veel tijd u kunt besparen als u al weet wie u aan de lijn krijgt voordat u de telefoon heeft aangenomen. Met één klik van de muis meteen het klantdossier openen of een opdracht aanmaken, niet meer hoeven vragen naar de postcode of het relatienummer, dat is nu CTI. Computer Telefonie Integratie maximaliseert niet alleen uw efficiëntie in klantcontact, ook met uw collega's communiceren gaat stukken eenvoudiger. U kunt meteen op uw scherm zien dat een collega bezet is en met een druk op de knop een terugbelnotitie sturen, automatisch voorzien van het telefoonnummer en naam van de klant.
 

'Het zijn slechts enkele voorbeelden van wat allemaal mogelijk is,
laat ons eens een demonstratie geven en beleef zelf wat u eigenlijk altijd al hebt gemist'

20 Mei 2019

Case Study Panasonic

Panasonic System Communications Europe heeft ons project bij Best Western Plus Groningen Plaza gekozen voor een case study voor op hun website. Uiteraard zijn wij daar erg trots op !

18 Maart 2019

Bezoek onze stand op de BCDN

Komende dagen zijn we weer aanwezig op de Business Contact Dagen Noord. Komt u ook even langs bij onze vernieuwde stand ? Wij staan op stand nummer 4130.
 

23 Juli 2018

Voorkom hoge data rekeningen in het buitenlandVoorkom een hoge datarekening na je vakantie met deze tips

Tegenwoordig is dit de normaalste zaak van de wereld om je mobiel op vakantie net zo te gebruiken als thuis, maar denk je op dat moment wel na wat dit doet met je dataverbruik? Dagelijks worden gebruikers van data in het buitenland bij thuiskomst ‘verrast’ door (hele) hoge rekeningen. Let daarom extra goed op in het buitenland en lees onderstaande tips voordat je op vakantie gaat om dit te voorkomen.
 

Een greep uit onze projecten

Waaksma taxicentrale
Waaksma taxicentrale
Groninger Museum
Groninger Museum
Nieuw overslagcentrum Hoekstra Sneek
Nieuw overslagcentrum Hoekstra Sneek
Datanetwerk nieuwe kantoor Probo
Datanetwerk nieuwe kantoor Probo
Inmarsat grondstation Burum
Inmarsat grondstation Burum
SMI groep
SMI groep