Telefonie
Netwerkbekabeling
Draadloze netwerken
Camerasystemen

Zeilmakerij De Vuurtoren

Zeilmakerij De Vuurtoren in Lemmer is een bedrijf dat een breed scala aan zeilproducten levert in met name de maritieme sector.
Men vervaardigt voor (zeil-)boten en schepen oa.:
https://zeilmakerijdevuurtoren.nl/

Voor Zeilmakerij de Vuurtoren heeft Faber Telecom & Data een telecom- en internetoplossing opgeleverd, waarbij draagbare toestellen zijn gecombineerd met een applicatie op de desktop. Dit stelt hen in staat om vanaf de computer een telefoongesprek te starten en te zien welke collega in gesprek of beschikbaar is. Daarnaast is het nu voor hen ook mogelijk om buiten het pand verbonden te zijn met de bedrijfscentrale. Zo kunnen doorschakelingen nu eenvoudig via de smartphone geregeld worden. Een complete telefooncentrale met alle functies die je mag verwachten van de hedendaagse technieken. Alles geregeld vanuit een cloudplatform, dus locatie onafhankelijk en erg flexibel.  
Zeilmakerij De Vuurtoren

Een greep uit onze projecten

20 Augustus 2019

Volg de bouw van Campus Damwâld

Damwâld krijgt een nieuw onderkomen voor de huidige 3 basisscholen en tevens wordt de sporthal vervangen. Dit straks allemaal onder 1 dak : Campus Damwâld.
Het motto voor de bouw is Skjin, Grien, Tûk en Sûn (Schoon, Groen, Slim en Gezond). 

20 Mei 2019

Case Study Panasonic

Panasonic System Communications Europe heeft ons project bij Best Western Plus Groningen Plaza gekozen voor een case study voor op hun website. Uiteraard zijn wij daar erg trots op !

18 Maart 2019

Bezoek onze stand op de BCDN

Komende dagen zijn we weer aanwezig op de Business Contact Dagen Noord. Komt u ook even langs bij onze vernieuwde stand ? Wij staan op stand nummer 4130.