Telefonie
Netwerkbekabeling
Draadloze netwerken
Camerasystemen

Winkel en pompstation

IP camera's sterk in opkomst

 

De laatste tijd komen er steeds meer projecten waar de IP camera's worden toegepast. Wereldwijd is er een enorme opkomst ten opzichte van de 'oude' analoge systemen.

De beeldkwaliteit was altijd al vele malen beter maar nu de prijzen steeds aantrekkelijker worden is de keuze tussen de beide systemen niet moeilijk meer.  


Wij hebben kort geleden weer een een paar mooie projecten mogen uitvoeren waaronder een pompstation en een woonwinkel waar gebruik wordt gemaakt van deze hoge resolutie IP systemen. 

Voordeel van deze hoge resolutie is de kwaliteit van de opgenomen beelden. Er wordt veel meer beeldinformatie bewaard zodat er bij terugkijken een gedetailleerder plaatje beschikbaar is. De beelden zijn ook op de smartphone beschikbaar. Zodoende kan men overal waar een internetverbinding is de situatie bekijken.

Winkel en pompstation

Een greep uit onze projecten

20 Mei 2019

Case Study Panasonic

Panasonic System Communications Europe heeft ons project bij Best Western Plus Groningen Plaza gekozen voor een case study voor op hun website. Uiteraard zijn wij daar erg trots op !

18 Maart 2019

Bezoek onze stand op de BCDN

Komende dagen zijn we weer aanwezig op de Business Contact Dagen Noord. Komt u ook even langs bij onze vernieuwde stand ? Wij staan op stand nummer 4130.
 

23 Juli 2018

Voorkom hoge data rekeningen in het buitenlandVoorkom een hoge datarekening na je vakantie met deze tips

Tegenwoordig is dit de normaalste zaak van de wereld om je mobiel op vakantie net zo te gebruiken als thuis, maar denk je op dat moment wel na wat dit doet met je dataverbruik? Dagelijks worden gebruikers van data in het buitenland bij thuiskomst ‘verrast’ door (hele) hoge rekeningen. Let daarom extra goed op in het buitenland en lees onderstaande tips voordat je op vakantie gaat om dit te voorkomen.