Telefonie
Netwerkbekabeling
Draadloze netwerken
Camerasystemen

WiFi Jachthavens

Verschillende Jachthavens in o.a. Jirnsum en Terherne zijn door ons uitgerust met WiFi apparatuur voor hun gasten. Er is nog steeds een groeiende behoefte aan gebruik van internet op dergelijke locaties en daarom wordt deze service door de bedrijven aangeboden. 
 
 

Door slim gebruik te maken van de geboden techniek zijn we er in geslaagd om een oplossing te realiseren die normaal gesproken alleen bij de duurdere systemen worden geboden. Denk hierbij aan tickets voor toegang met tijdlimiet, een nette welkomst pagina met 'look and feel' van het bedrijf etc. Door gescheiden netwerken te maken kan het gasten netwerk apart van het eigen gebruik worden gemaakt.

Zender opstelling


Welkomstpagina mobiele telefoon
WiFi Jachthavens

Een greep uit onze projecten

20 Augustus 2019

Volg de bouw van Campus Damwâld

Damwâld krijgt een nieuw onderkomen voor de huidige 3 basisscholen en tevens wordt de sporthal vervangen. Dit straks allemaal onder 1 dak : Campus Damwâld.
Het motto voor de bouw is Skjin, Grien, Tûk en Sûn (Schoon, Groen, Slim en Gezond). 

20 Mei 2019

Case Study Panasonic

Panasonic System Communications Europe heeft ons project bij Best Western Plus Groningen Plaza gekozen voor een case study voor op hun website. Uiteraard zijn wij daar erg trots op !

18 Maart 2019

Bezoek onze stand op de BCDN

Komende dagen zijn we weer aanwezig op de Business Contact Dagen Noord. Komt u ook even langs bij onze vernieuwde stand ? Wij staan op stand nummer 4130.