Telefonie
Netwerkbekabeling
Draadloze netwerken
Camerasystemen

Werktijd BV Uitzendbureau

Terug naar eigen centrale

 

Werktijd BV is een groeiend uitzendbureau met vestigingen in Heerenveen en Buitenpost.

Vanwege de verhuizing in Heerenveen is met ons contact gezocht om de situatie eens onder de loep te nemen.

 

Het bedrijf maakte voorheen gebruik van een gehoste oplossing van een andere aanbieder maar was toch niet erg tevreden over de geboden kwaliteit. Vandaar dat Faber werd gevraagd of er een betere oplossing mogelijk was.

 

De mogelijkheden die VoIP bied in combinatie met de Panasonic NCP IP centrale bleek de juiste oplossing.

De centrale biedt veel faciliteiten die door de gebruikers zelf zijn in te stellen en de beide vestigingen zijn via IP als één geheel gekoppeld. Op deze manier zijn de medewerkers van Werktijd vanaf elke werkplek intern te bereiken. Kortom: efficient werken!

Werktijd BV Uitzendbureau

Een greep uit onze projecten

18 Maart 2019

Bezoek onze stand op de BCDN

Komende dagen zijn we weer aanwezig op de Business Contact Dagen Noord. Komt u ook even langs bij onze vernieuwde stand ? Wij staan op stand nummer 4130.
 

23 Juli 2018

Voorkom hoge data rekeningen in het buitenlandVoorkom een hoge datarekening na je vakantie met deze tips

Tegenwoordig is dit de normaalste zaak van de wereld om je mobiel op vakantie net zo te gebruiken als thuis, maar denk je op dat moment wel na wat dit doet met je dataverbruik? Dagelijks worden gebruikers van data in het buitenland bij thuiskomst ‘verrast’ door (hele) hoge rekeningen. Let daarom extra goed op in het buitenland en lees onderstaande tips voordat je op vakantie gaat om dit te voorkomen.
 

19 Februari 2018

Omzetten ISDN

U wordt waarschijnlijk ook van alle kanten benaderd om tijdig het omzetten van ISDN te regelen.
En inderdaad: september 2019 is echt het einde voor de ISDN aansluitingen. KPN gaat de wijkcentrales allemaal omzetten naar volledige IP dienstverlening. Dat betekent voor veel klanten niets, zij zijn al lang op IP overgestapt, maar voor anderen moet het nog worden geregeld.
Eén tip: Wacht niet te lang want naar verluid is het echt over en uit en dus zou u zonder telefonie zitten als u te laat bent.