Telefonie
Netwerkbekabeling
Draadloze netwerken
Camerasystemen

Waaksma taxicentrale

Taxicentrale Waaksma BV is begrip in Friesland. Het is een modern personen vervoerbedrijf dat vele vormen van vervoer verzorgt. Met taxi's, busjes en mini touringcars worden dagelijks vele klanten veilig en vertrouwd naar hun bestemming gebracht. Met zeven vestigingen wordt een vervoersgebied gevormd dat zich uitstrekt over belangrijke delen van Friesland en Groningen.

De belangrijkste levensader van een taxibedrijf is de bereikbaarheid. Faber Telecom & Data mag dit al jaren voor Waaksma regelen. Kortgeleden is Waaksma overgestapt op een nieuw gehost bereikbaarheids platform waarbij o.a. ook klantherkenning is geintegreerd. Hierdoor kan de telefonist(e) makkelijker en sneller de rit invoeren omdat de belangrijkste gegevens al bekend zijn. Dit verkleint de kans op fouten en vergroot de service.

 
Waaksma taxicentrale

Een greep uit onze projecten

20 Augustus 2019

Volg de bouw van Campus Damwâld

Damwâld krijgt een nieuw onderkomen voor de huidige 3 basisscholen en tevens wordt de sporthal vervangen. Dit straks allemaal onder 1 dak : Campus Damwâld.
Het motto voor de bouw is Skjin, Grien, Tûk en Sûn (Schoon, Groen, Slim en Gezond). 

20 Mei 2019

Case Study Panasonic

Panasonic System Communications Europe heeft ons project bij Best Western Plus Groningen Plaza gekozen voor een case study voor op hun website. Uiteraard zijn wij daar erg trots op !

18 Maart 2019

Bezoek onze stand op de BCDN

Komende dagen zijn we weer aanwezig op de Business Contact Dagen Noord. Komt u ook even langs bij onze vernieuwde stand ? Wij staan op stand nummer 4130.