Telefonie
Netwerkbekabeling
Draadloze netwerken
Camerasystemen

Waaksma taxicentrale

Taxicentrale Waaksma BV is begrip in Friesland. Het is een modern personen vervoerbedrijf dat vele vormen van vervoer verzorgt. Met taxi's, busjes en mini touringcars worden dagelijks vele klanten veilig en vertrouwd naar hun bestemming gebracht. Met zeven vestigingen wordt een vervoersgebied gevormd dat zich uitstrekt over belangrijke delen van Friesland en Groningen.

De belangrijkste levensader van een taxibedrijf is de bereikbaarheid. Faber Telecom & Data mag dit al jaren voor Waaksma regelen. Kortgeleden is Waaksma overgestapt op een nieuw gehost bereikbaarheids platform waarbij o.a. ook klantherkenning is geintegreerd. Hierdoor kan de telefonist(e) makkelijker en sneller de rit invoeren omdat de belangrijkste gegevens al bekend zijn. Dit verkleint de kans op fouten en vergroot de service.

 
Waaksma taxicentrale

Een greep uit onze projecten

20 Mei 2019

Case Study Panasonic

Panasonic System Communications Europe heeft ons project bij Best Western Plus Groningen Plaza gekozen voor een case study voor op hun website. Uiteraard zijn wij daar erg trots op !

18 Maart 2019

Bezoek onze stand op de BCDN

Komende dagen zijn we weer aanwezig op de Business Contact Dagen Noord. Komt u ook even langs bij onze vernieuwde stand ? Wij staan op stand nummer 4130.
 

23 Juli 2018

Voorkom hoge data rekeningen in het buitenlandVoorkom een hoge datarekening na je vakantie met deze tips

Tegenwoordig is dit de normaalste zaak van de wereld om je mobiel op vakantie net zo te gebruiken als thuis, maar denk je op dat moment wel na wat dit doet met je dataverbruik? Dagelijks worden gebruikers van data in het buitenland bij thuiskomst ‘verrast’ door (hele) hoge rekeningen. Let daarom extra goed op in het buitenland en lees onderstaande tips voordat je op vakantie gaat om dit te voorkomen.