Telefonie
Netwerkbekabeling
Draadloze netwerken
Camerasystemen

VVV Ameland

Het kantoor van de VVV op Ameland is gevestigd aan het begin van de veerdam.
Veel toeristen lopen er even binnen voor informatie over het mooie eiland.

Het is natuurlijk ook belangrijk dat het kantoor telefonisch goed bereikbaar is en daarvoor heeft men gekozen voor een Managed Voice oplossing. Hierbij worden de diensten uit de Cloud aangeboden. Het voordeel hiervan is dat men altijd beschikt over de nieuwste functionaliteiten. Het is daarnaast ook vrij eenvoudig om aanvullende diensten te activeren mocht dat wenselijk zijn.

Kortom, een toekomstvaste investering.


VVV Ameland

Een greep uit onze projecten

20 Mei 2019

Case Study Panasonic

Panasonic System Communications Europe heeft ons project bij Best Western Plus Groningen Plaza gekozen voor een case study voor op hun website. Uiteraard zijn wij daar erg trots op !

18 Maart 2019

Bezoek onze stand op de BCDN

Komende dagen zijn we weer aanwezig op de Business Contact Dagen Noord. Komt u ook even langs bij onze vernieuwde stand ? Wij staan op stand nummer 4130.
 

23 Juli 2018

Voorkom hoge data rekeningen in het buitenlandVoorkom een hoge datarekening na je vakantie met deze tips

Tegenwoordig is dit de normaalste zaak van de wereld om je mobiel op vakantie net zo te gebruiken als thuis, maar denk je op dat moment wel na wat dit doet met je dataverbruik? Dagelijks worden gebruikers van data in het buitenland bij thuiskomst ‘verrast’ door (hele) hoge rekeningen. Let daarom extra goed op in het buitenland en lees onderstaande tips voordat je op vakantie gaat om dit te voorkomen.