Telefonie
Netwerkbekabeling
Draadloze netwerken
Camerasystemen

Volvo van der Schaaf Autobedrijven

Volvo vestigingen in Friesland gekoppeld via het IP netwerk.

Onlangs heeft Faber Telecom & Data een mooi project afgerond bij het Volvo dealerbedrijf van der Schaaf Autobedrijven in Leeuwarden, Heerenveen, Sneek en Drachten. Directeur W. van Tuinen heeft ons gecomplimenteerd voor de vlekkeloze overgang en implementatie. "We zijn super tevreden" aldus van Tuinen.
 

Van der Schaaf Autobedrijven is al meer dan 25 jaar dé Volvo dealer van Friesland. Wat kenmerkt dit bedrijf: de oprechtheid, eerlijkheid, de klant staat centraal en er heerst een no nonsense mentaliteit, "doe maar gewoon". 

Faber Telecom & Data heeft de totale communicatie oplossing mogen leveren. Hieronder valt in dit geval vast, draadloos en mobiel. 

Volvo Van der Schaaf Autobedrijven is erbij gebaat dat er een moderne, stabiele en betrouwbare installatie aanwezig is om klanten te woord te kunnen staan. Ieder gesprek is belangrijk. Om dit te realiseren is gekozen voor het nieuwste IP platform van Panasonic.
Hiermee is het bedrijf verzekerd van een uiterst modern, ruim uitbreidbaar platform dat zich in de loop van de tijd steeds verder zal ontwikkelen en eventueel kan meegroeien met het bedrijf. 

In de praktijk betekent dit dat nu alle vestigingen zijn gekoppeld op één hoofdcentrale waardoor de investering beperkt blijft en de efficiëntie en de financiële besparing groot is. Ook mobiele toestellen zijn gekoppeld middels de vast-mobiel integratie van VoiceWorks waardoor een mobiel toestel onderdeel wordt van de telefooncentrale. De mobiele gebruiker krijgt hierdoor veel faciliteiten van een telefooncentrale ook beschikbaar op de mobiele telefoon.

Een mooi project wat naar volle tevredenheid van de klant is opgeleverd, en waar we wederom trots op mogen zijn.
Volvo van der Schaaf Autobedrijven

Een greep uit onze projecten

20 Augustus 2019

Volg de bouw van Campus Damwâld

Damwâld krijgt een nieuw onderkomen voor de huidige 3 basisscholen en tevens wordt de sporthal vervangen. Dit straks allemaal onder 1 dak : Campus Damwâld.
Het motto voor de bouw is Skjin, Grien, Tûk en Sûn (Schoon, Groen, Slim en Gezond). 

20 Mei 2019

Case Study Panasonic

Panasonic System Communications Europe heeft ons project bij Best Western Plus Groningen Plaza gekozen voor een case study voor op hun website. Uiteraard zijn wij daar erg trots op !

18 Maart 2019

Bezoek onze stand op de BCDN

Komende dagen zijn we weer aanwezig op de Business Contact Dagen Noord. Komt u ook even langs bij onze vernieuwde stand ? Wij staan op stand nummer 4130.