Telefonie
Netwerkbekabeling
Draadloze netwerken
Camerasystemen

Volvo van der Schaaf Autobedrijven

Volvo vestigingen in Friesland gekoppeld via het IP netwerk.

Onlangs heeft Faber Telecom & Data een mooi project afgerond bij het Volvo dealerbedrijf van der Schaaf Autobedrijven in Leeuwarden, Heerenveen, Sneek en Drachten. Directeur W. van Tuinen heeft ons gecomplimenteerd voor de vlekkeloze overgang en implementatie. "We zijn super tevreden" aldus van Tuinen.
 

Van der Schaaf Autobedrijven is al meer dan 25 jaar dé Volvo dealer van Friesland. Wat kenmerkt dit bedrijf: de oprechtheid, eerlijkheid, de klant staat centraal en er heerst een no nonsense mentaliteit, "doe maar gewoon". 

Faber Telecom & Data heeft de totale communicatie oplossing mogen leveren. Hieronder valt in dit geval vast, draadloos en mobiel. 

Volvo Van der Schaaf Autobedrijven is erbij gebaat dat er een moderne, stabiele en betrouwbare installatie aanwezig is om klanten te woord te kunnen staan. Ieder gesprek is belangrijk. Om dit te realiseren is gekozen voor het nieuwste IP platform van Panasonic.
Hiermee is het bedrijf verzekerd van een uiterst modern, ruim uitbreidbaar platform dat zich in de loop van de tijd steeds verder zal ontwikkelen en eventueel kan meegroeien met het bedrijf. 

In de praktijk betekent dit dat nu alle vestigingen zijn gekoppeld op één hoofdcentrale waardoor de investering beperkt blijft en de efficiëntie en de financiële besparing groot is. Ook mobiele toestellen zijn gekoppeld middels de vast-mobiel integratie van VoiceWorks waardoor een mobiel toestel onderdeel wordt van de telefooncentrale. De mobiele gebruiker krijgt hierdoor veel faciliteiten van een telefooncentrale ook beschikbaar op de mobiele telefoon.

Een mooi project wat naar volle tevredenheid van de klant is opgeleverd, en waar we wederom trots op mogen zijn.
Volvo van der Schaaf Autobedrijven

Een greep uit onze projecten

20 Mei 2019

Case Study Panasonic

Panasonic System Communications Europe heeft ons project bij Best Western Plus Groningen Plaza gekozen voor een case study voor op hun website. Uiteraard zijn wij daar erg trots op !

18 Maart 2019

Bezoek onze stand op de BCDN

Komende dagen zijn we weer aanwezig op de Business Contact Dagen Noord. Komt u ook even langs bij onze vernieuwde stand ? Wij staan op stand nummer 4130.
 

23 Juli 2018

Voorkom hoge data rekeningen in het buitenlandVoorkom een hoge datarekening na je vakantie met deze tips

Tegenwoordig is dit de normaalste zaak van de wereld om je mobiel op vakantie net zo te gebruiken als thuis, maar denk je op dat moment wel na wat dit doet met je dataverbruik? Dagelijks worden gebruikers van data in het buitenland bij thuiskomst ‘verrast’ door (hele) hoge rekeningen. Let daarom extra goed op in het buitenland en lees onderstaande tips voordat je op vakantie gaat om dit te voorkomen.