Telefonie
Netwerkbekabeling
Draadloze netwerken
Camerasystemen

Visafslag en Havenbedrijf Lauwersoog

IP bewijst meerwaarde

 

Op de visafslag in Lauwersoog is onlangs de bestaande apparatuur vervangen. Reden was onder andere de verhuizing van het kantoor van het Havenbedrijf naar een andere locatie in de haven.

Omdat de IT- en spraakomgeving door beide bedrijven worden gedeeld zijn ze via een glasverbinding aan elkaar gekoppeld.

Een goed voorbeeld van de meerwaarde van de IP techniek, want de locaties merken totaal geen verschil in gebruik. 

Erg belangrijk is ook het voordeel wat wordt gerealiseerd gehaald uit de gesprekskosten doordat ook de uitgaande gesprekken via IP worden gevoerd. Met name de internationale kosten zijn behoorlijk gedaald !

Visafslag en Havenbedrijf Lauwersoog

Een greep uit onze projecten

20 Mei 2019

Case Study Panasonic

Panasonic System Communications Europe heeft ons project bij Best Western Plus Groningen Plaza gekozen voor een case study voor op hun website. Uiteraard zijn wij daar erg trots op !

18 Maart 2019

Bezoek onze stand op de BCDN

Komende dagen zijn we weer aanwezig op de Business Contact Dagen Noord. Komt u ook even langs bij onze vernieuwde stand ? Wij staan op stand nummer 4130.
 

23 Juli 2018

Voorkom hoge data rekeningen in het buitenlandVoorkom een hoge datarekening na je vakantie met deze tips

Tegenwoordig is dit de normaalste zaak van de wereld om je mobiel op vakantie net zo te gebruiken als thuis, maar denk je op dat moment wel na wat dit doet met je dataverbruik? Dagelijks worden gebruikers van data in het buitenland bij thuiskomst ‘verrast’ door (hele) hoge rekeningen. Let daarom extra goed op in het buitenland en lees onderstaande tips voordat je op vakantie gaat om dit te voorkomen.