Telefonie
Netwerkbekabeling
Draadloze netwerken
Camerasystemen

Veenema Olie

Veenema Olie Chemie Energie, gevestigd in Sneek, leverancier van tankstations, brandstoffen, smeermiddelen, chemicals en industriële gassen voor industrie, landbouw (mechanisatie), transport- en automobielsector, aannemerij en grondverzet, recreatie en watersport. Het hoofdkantoor is gevestigd in Sneek. Vanuit 4 tankstations levert het bedrijf brandstoffen, etenswaren en dranken aan weggebruikers. 

Veenema heeft de bestaande telefooninstallatie eenvoudig kunnen aanpassen aan een geheel nieuwe IP-omgeving met behoud van de huidige toestellen. 

Vanuit de hoofdvestiging in Sneek zijn alle andere vestigingen intern aangesloten op de IP omgeving. 
Hierdoor zijn geen aparte telefoonlijnen of installaties per vestiging nodig en dat scheelt natuurlijk in de eenmalige investering en de maandelijkse lasten.
 
Veenema Olie

Een greep uit onze projecten

20 Augustus 2019

Volg de bouw van Campus Damwâld

Damwâld krijgt een nieuw onderkomen voor de huidige 3 basisscholen en tevens wordt de sporthal vervangen. Dit straks allemaal onder 1 dak : Campus Damwâld.
Het motto voor de bouw is Skjin, Grien, Tûk en Sûn (Schoon, Groen, Slim en Gezond). 

20 Mei 2019

Case Study Panasonic

Panasonic System Communications Europe heeft ons project bij Best Western Plus Groningen Plaza gekozen voor een case study voor op hun website. Uiteraard zijn wij daar erg trots op !

18 Maart 2019

Bezoek onze stand op de BCDN

Komende dagen zijn we weer aanwezig op de Business Contact Dagen Noord. Komt u ook even langs bij onze vernieuwde stand ? Wij staan op stand nummer 4130.