Telefonie
Netwerkbekabeling
Draadloze netwerken
Camerasystemen

Veenema Olie

Veenema Olie Chemie Energie, gevestigd in Sneek, leverancier van tankstations, brandstoffen, smeermiddelen, chemicals en industriële gassen voor industrie, landbouw (mechanisatie), transport- en automobielsector, aannemerij en grondverzet, recreatie en watersport. Het hoofdkantoor is gevestigd in Sneek. Vanuit 4 tankstations levert het bedrijf brandstoffen, etenswaren en dranken aan weggebruikers. 

Veenema heeft de bestaande telefooninstallatie eenvoudig kunnen aanpassen aan een geheel nieuwe IP-omgeving met behoud van de huidige toestellen. 

Vanuit de hoofdvestiging in Sneek zijn alle andere vestigingen intern aangesloten op de IP omgeving. 
Hierdoor zijn geen aparte telefoonlijnen of installaties per vestiging nodig en dat scheelt natuurlijk in de eenmalige investering en de maandelijkse lasten.
 
Veenema Olie

Een greep uit onze projecten

20 Mei 2019

Case Study Panasonic

Panasonic System Communications Europe heeft ons project bij Best Western Plus Groningen Plaza gekozen voor een case study voor op hun website. Uiteraard zijn wij daar erg trots op !

18 Maart 2019

Bezoek onze stand op de BCDN

Komende dagen zijn we weer aanwezig op de Business Contact Dagen Noord. Komt u ook even langs bij onze vernieuwde stand ? Wij staan op stand nummer 4130.
 

23 Juli 2018

Voorkom hoge data rekeningen in het buitenlandVoorkom een hoge datarekening na je vakantie met deze tips

Tegenwoordig is dit de normaalste zaak van de wereld om je mobiel op vakantie net zo te gebruiken als thuis, maar denk je op dat moment wel na wat dit doet met je dataverbruik? Dagelijks worden gebruikers van data in het buitenland bij thuiskomst ‘verrast’ door (hele) hoge rekeningen. Let daarom extra goed op in het buitenland en lees onderstaande tips voordat je op vakantie gaat om dit te voorkomen.