Telefonie
Netwerkbekabeling
Draadloze netwerken
Camerasystemen

Veenema Olie

Veenema Olie Chemie Energie, gevestigd in Sneek, leverancier van tankstations, brandstoffen, smeermiddelen, chemicals en industriële gassen voor industrie, landbouw (mechanisatie), transport- en automobielsector, aannemerij en grondverzet, recreatie en watersport. Het hoofdkantoor is gevestigd in Sneek. Vanuit 4 tankstations levert het bedrijf brandstoffen, etenswaren en dranken aan weggebruikers. 

Veenema heeft de bestaande telefooninstallatie eenvoudig kunnen aanpassen aan een geheel nieuwe IP-omgeving met behoud van de huidige toestellen. 

Vanuit de hoofdvestiging in Sneek zijn alle andere vestigingen intern aangesloten op de IP omgeving. 
Hierdoor zijn geen aparte telefoonlijnen of installaties per vestiging nodig en dat scheelt natuurlijk in de eenmalige investering en de maandelijkse lasten.
 
Veenema Olie

Een greep uit onze projecten

23 Juli 2018

Voorkom hoge data rekeningen in het buitenlandVoorkom een hoge datarekening na je vakantie met deze tips

Tegenwoordig is dit de normaalste zaak van de wereld om je mobiel op vakantie net zo te gebruiken als thuis, maar denk je op dat moment wel na wat dit doet met je dataverbruik? Dagelijks worden gebruikers van data in het buitenland bij thuiskomst ‘verrast’ door (hele) hoge rekeningen. Let daarom extra goed op in het buitenland en lees onderstaande tips voordat je op vakantie gaat om dit te voorkomen.
 

19 Februari 2018

Omzetten ISDN

U wordt waarschijnlijk ook van alle kanten benaderd om tijdig het omzetten van ISDN te regelen.
En inderdaad: september 2019 is echt het einde voor de ISDN aansluitingen. KPN gaat de wijkcentrales allemaal omzetten naar volledige IP dienstverlening. Dat betekent voor veel klanten niets, zij zijn al lang op IP overgestapt, maar voor anderen moet het nog worden geregeld.
Eén tip: Wacht niet te lang want naar verluid is het echt over en uit en dus zou u zonder telefonie zitten als u te laat bent.

 

31 Juli 2017

internetten in het buitenland

Heeft u geen internet op uw mobiele telefoon, controleer dan de APN instellingen.
Vul als APN het volgende in: naam: “internet.mvno.mobi“. Zet bij gebruikersnaam “mvno” en ook bij wachtwoord “mvno”.

Klik hier om de te nemen stappen te bekijken voor zowel Android (Samsung, etc.) als iOs (iPhone).