Telefonie
Netwerkbekabeling
Draadloze netwerken
Camerasystemen

Veehandel van Dam

Nieuw bedrijf in Tietjerk

 

Het internationaal opererende bedrijf A.J. van Dam veehandel is kort geleden verhuisd naar een geheel nieuw bedrijf in Tietjerk. Er is daar een prachtig nieuw woonhuis met stal en kantoor gebouwd.

Faber Telecom & Data heeft de nieuwe telefoon- en data installatie en ook de bewakingcamera's mogen leveren.


Het bedrijf beschikt over een Panasonic IP installatie waarmee nu ook de andere panden van de familie aan elkaar gekoppeld zijn. Men is in feite één geheel waardoor ook onderling intern, dus gratis, kan worden gebeld.

Vanwege het internationale karakter van het bedrijf is de keuze voor IP erg voor de hand liggend. De gesprekskosten internationaal zijn namelijk erg aantrekkelijk.

 

Het camarasysteem is ook IP met buiten een aantal hoge resolutiecamara's. Hierdoor is het mogelijk om opgenomen beelden een stuk te kunnen inzoomen zonder groot kwaliteitsverlies.

De toegepaste camera's zijn de nieuwe Sony minidome IP met infrarode LED verlichting. Hierdoor is binnen een bepaalde afstand in volledige duisternis toch een goed zwart wit beeld te zien.

 

 

Veehandel van Dam

Een greep uit onze projecten

20 Mei 2019

Case Study Panasonic

Panasonic System Communications Europe heeft ons project bij Best Western Plus Groningen Plaza gekozen voor een case study voor op hun website. Uiteraard zijn wij daar erg trots op !

18 Maart 2019

Bezoek onze stand op de BCDN

Komende dagen zijn we weer aanwezig op de Business Contact Dagen Noord. Komt u ook even langs bij onze vernieuwde stand ? Wij staan op stand nummer 4130.
 

23 Juli 2018

Voorkom hoge data rekeningen in het buitenlandVoorkom een hoge datarekening na je vakantie met deze tips

Tegenwoordig is dit de normaalste zaak van de wereld om je mobiel op vakantie net zo te gebruiken als thuis, maar denk je op dat moment wel na wat dit doet met je dataverbruik? Dagelijks worden gebruikers van data in het buitenland bij thuiskomst ‘verrast’ door (hele) hoge rekeningen. Let daarom extra goed op in het buitenland en lees onderstaande tips voordat je op vakantie gaat om dit te voorkomen.