Telefonie
Netwerkbekabeling
Draadloze netwerken
Camerasystemen

van Vuuren Grou

Van Vuuren gaat op VoIP

 

Van Vuuren Grou B.V. is een middelgrote onafhankelijke onderneming met al meer dan een eeuw ervaring in deuren. Het bedrijf fabriceert binnen- en buitendeuren voor woningen, de gezondheidszorg, scholen en utiliteitsbouw.

 

De huidige telefonie installatie was aan vervanging toe en tegelijk kwam de mogelijkheid om het hele spraak- en data verkeer af te handelen via een nieuw aan te leggen glasverbinding. Fryslân Ring heeft hier een mooie rol in gespeeld en de voordelen duidelijk in kaart gebracht. 

 

Het nieuwe Panasonic IP platform biedt de gebruikers o.a. de mogelijkheid om vanuit de PC allerlei handelingen te vereenvoudigen. Telefonie en data (PC) zijn dus mooi geintegreerd.

 

Kort na de vervanging zal de glasverbinding worden opgeleverd en de laatste stap in de overgang naar VoIP kan dan worden gerealiseerd.

van Vuuren Grou

Een greep uit onze projecten

20 Augustus 2019

Volg de bouw van Campus Damwâld

Damwâld krijgt een nieuw onderkomen voor de huidige 3 basisscholen en tevens wordt de sporthal vervangen. Dit straks allemaal onder 1 dak : Campus Damwâld.
Het motto voor de bouw is Skjin, Grien, Tûk en Sûn (Schoon, Groen, Slim en Gezond). 

20 Mei 2019

Case Study Panasonic

Panasonic System Communications Europe heeft ons project bij Best Western Plus Groningen Plaza gekozen voor een case study voor op hun website. Uiteraard zijn wij daar erg trots op !

18 Maart 2019

Bezoek onze stand op de BCDN

Komende dagen zijn we weer aanwezig op de Business Contact Dagen Noord. Komt u ook even langs bij onze vernieuwde stand ? Wij staan op stand nummer 4130.