Telefonie
Netwerkbekabeling
Draadloze netwerken
Camerasystemen

van Vuuren Grou

Van Vuuren gaat op VoIP

 

Van Vuuren Grou B.V. is een middelgrote onafhankelijke onderneming met al meer dan een eeuw ervaring in deuren. Het bedrijf fabriceert binnen- en buitendeuren voor woningen, de gezondheidszorg, scholen en utiliteitsbouw.

 

De huidige telefonie installatie was aan vervanging toe en tegelijk kwam de mogelijkheid om het hele spraak- en data verkeer af te handelen via een nieuw aan te leggen glasverbinding. Fryslân Ring heeft hier een mooie rol in gespeeld en de voordelen duidelijk in kaart gebracht. 

 

Het nieuwe Panasonic IP platform biedt de gebruikers o.a. de mogelijkheid om vanuit de PC allerlei handelingen te vereenvoudigen. Telefonie en data (PC) zijn dus mooi geintegreerd.

 

Kort na de vervanging zal de glasverbinding worden opgeleverd en de laatste stap in de overgang naar VoIP kan dan worden gerealiseerd.

van Vuuren Grou

Een greep uit onze projecten

18 Maart 2019

Bezoek onze stand op de BCDN

Komende dagen zijn we weer aanwezig op de Business Contact Dagen Noord. Komt u ook even langs bij onze vernieuwde stand ? Wij staan op stand nummer 4130.
 

23 Juli 2018

Voorkom hoge data rekeningen in het buitenlandVoorkom een hoge datarekening na je vakantie met deze tips

Tegenwoordig is dit de normaalste zaak van de wereld om je mobiel op vakantie net zo te gebruiken als thuis, maar denk je op dat moment wel na wat dit doet met je dataverbruik? Dagelijks worden gebruikers van data in het buitenland bij thuiskomst ‘verrast’ door (hele) hoge rekeningen. Let daarom extra goed op in het buitenland en lees onderstaande tips voordat je op vakantie gaat om dit te voorkomen.
 

19 Februari 2018

Omzetten ISDN

U wordt waarschijnlijk ook van alle kanten benaderd om tijdig het omzetten van ISDN te regelen.
En inderdaad: september 2019 is echt het einde voor de ISDN aansluitingen. KPN gaat de wijkcentrales allemaal omzetten naar volledige IP dienstverlening. Dat betekent voor veel klanten niets, zij zijn al lang op IP overgestapt, maar voor anderen moet het nog worden geregeld.
Eén tip: Wacht niet te lang want naar verluid is het echt over en uit en dus zou u zonder telefonie zitten als u te laat bent.