Telefonie
Netwerkbekabeling
Draadloze netwerken
Camerasystemen

van Vuuren Grou

Van Vuuren gaat op VoIP

 

Van Vuuren Grou B.V. is een middelgrote onafhankelijke onderneming met al meer dan een eeuw ervaring in deuren. Het bedrijf fabriceert binnen- en buitendeuren voor woningen, de gezondheidszorg, scholen en utiliteitsbouw.

 

De huidige telefonie installatie was aan vervanging toe en tegelijk kwam de mogelijkheid om het hele spraak- en data verkeer af te handelen via een nieuw aan te leggen glasverbinding. Fryslân Ring heeft hier een mooie rol in gespeeld en de voordelen duidelijk in kaart gebracht. 

 

Het nieuwe Panasonic IP platform biedt de gebruikers o.a. de mogelijkheid om vanuit de PC allerlei handelingen te vereenvoudigen. Telefonie en data (PC) zijn dus mooi geintegreerd.

 

Kort na de vervanging zal de glasverbinding worden opgeleverd en de laatste stap in de overgang naar VoIP kan dan worden gerealiseerd.

van Vuuren Grou

Een greep uit onze projecten

20 Mei 2019

Case Study Panasonic

Panasonic System Communications Europe heeft ons project bij Best Western Plus Groningen Plaza gekozen voor een case study voor op hun website. Uiteraard zijn wij daar erg trots op !

18 Maart 2019

Bezoek onze stand op de BCDN

Komende dagen zijn we weer aanwezig op de Business Contact Dagen Noord. Komt u ook even langs bij onze vernieuwde stand ? Wij staan op stand nummer 4130.
 

23 Juli 2018

Voorkom hoge data rekeningen in het buitenlandVoorkom een hoge datarekening na je vakantie met deze tips

Tegenwoordig is dit de normaalste zaak van de wereld om je mobiel op vakantie net zo te gebruiken als thuis, maar denk je op dat moment wel na wat dit doet met je dataverbruik? Dagelijks worden gebruikers van data in het buitenland bij thuiskomst ‘verrast’ door (hele) hoge rekeningen. Let daarom extra goed op in het buitenland en lees onderstaande tips voordat je op vakantie gaat om dit te voorkomen.