Telefonie
Netwerkbekabeling
Draadloze netwerken
Camerasystemen

Van Elst en Oosterbaan

Accountants kantoor breidt uit

 

Het Leeuwarden accountantskantoor van Elst en Oosterbaan heeft onlangs een nieuw gedeelte aan het bestaande pand toegevoegd.

Dit is onder andere bedoeld om de groeiende organisatie te kunnen huisvesten maar ook om de medewekers van Deelstra Jansen Administratie en Advies te kunnen bergen.

Dit kantoor is verhuisd vanuit Grou naar Leeuwarden.

Beide bedrijven maken gebruik van een Panasonic TDE200 IP centrale met daarop allemaal interne IP toestellen.

De centrale is zodanig ingedeeld dat ieder bedrijf onafhankelijk van elkaar opereerd.

 

Ook de cat6 UTP netwerkbekabeling is samen met en in opdracht van de installateur Bouma te Sumar door Faber Telecom & Data in het pand aangelegd. Om het pand in de toekomst maximaal flexibel te kunnen indelen is gekozen voor op iedere verdieping een eigen patchruimte. 

 

Voor de externe bewaking wordt gebruik gemaakt van Mobotix IP camera's rondom het pand. Deze hoge resolutie camera's geven een erg goede weergave van opgenomen beelden mocht dat nodig zijn...

Van Elst en Oosterbaan

Een greep uit onze projecten

20 Mei 2019

Case Study Panasonic

Panasonic System Communications Europe heeft ons project bij Best Western Plus Groningen Plaza gekozen voor een case study voor op hun website. Uiteraard zijn wij daar erg trots op !

18 Maart 2019

Bezoek onze stand op de BCDN

Komende dagen zijn we weer aanwezig op de Business Contact Dagen Noord. Komt u ook even langs bij onze vernieuwde stand ? Wij staan op stand nummer 4130.
 

23 Juli 2018

Voorkom hoge data rekeningen in het buitenlandVoorkom een hoge datarekening na je vakantie met deze tips

Tegenwoordig is dit de normaalste zaak van de wereld om je mobiel op vakantie net zo te gebruiken als thuis, maar denk je op dat moment wel na wat dit doet met je dataverbruik? Dagelijks worden gebruikers van data in het buitenland bij thuiskomst ‘verrast’ door (hele) hoge rekeningen. Let daarom extra goed op in het buitenland en lees onderstaande tips voordat je op vakantie gaat om dit te voorkomen.