Telefonie
Netwerkbekabeling
Draadloze netwerken
Camerasystemen

Van Elst en Oosterbaan

Accountants kantoor breidt uit

 

Het Leeuwarden accountantskantoor van Elst en Oosterbaan heeft onlangs een nieuw gedeelte aan het bestaande pand toegevoegd.

Dit is onder andere bedoeld om de groeiende organisatie te kunnen huisvesten maar ook om de medewekers van Deelstra Jansen Administratie en Advies te kunnen bergen.

Dit kantoor is verhuisd vanuit Grou naar Leeuwarden.

Beide bedrijven maken gebruik van een Panasonic TDE200 IP centrale met daarop allemaal interne IP toestellen.

De centrale is zodanig ingedeeld dat ieder bedrijf onafhankelijk van elkaar opereerd.

 

Ook de cat6 UTP netwerkbekabeling is samen met en in opdracht van de installateur Bouma te Sumar door Faber Telecom & Data in het pand aangelegd. Om het pand in de toekomst maximaal flexibel te kunnen indelen is gekozen voor op iedere verdieping een eigen patchruimte. 

 

Voor de externe bewaking wordt gebruik gemaakt van Mobotix IP camera's rondom het pand. Deze hoge resolutie camera's geven een erg goede weergave van opgenomen beelden mocht dat nodig zijn...

Van Elst en Oosterbaan

Een greep uit onze projecten

18 Maart 2019

Bezoek onze stand op de BCDN

Komende dagen zijn we weer aanwezig op de Business Contact Dagen Noord. Komt u ook even langs bij onze vernieuwde stand ? Wij staan op stand nummer 4130.
 

23 Juli 2018

Voorkom hoge data rekeningen in het buitenlandVoorkom een hoge datarekening na je vakantie met deze tips

Tegenwoordig is dit de normaalste zaak van de wereld om je mobiel op vakantie net zo te gebruiken als thuis, maar denk je op dat moment wel na wat dit doet met je dataverbruik? Dagelijks worden gebruikers van data in het buitenland bij thuiskomst ‘verrast’ door (hele) hoge rekeningen. Let daarom extra goed op in het buitenland en lees onderstaande tips voordat je op vakantie gaat om dit te voorkomen.
 

19 Februari 2018

Omzetten ISDN

U wordt waarschijnlijk ook van alle kanten benaderd om tijdig het omzetten van ISDN te regelen.
En inderdaad: september 2019 is echt het einde voor de ISDN aansluitingen. KPN gaat de wijkcentrales allemaal omzetten naar volledige IP dienstverlening. Dat betekent voor veel klanten niets, zij zijn al lang op IP overgestapt, maar voor anderen moet het nog worden geregeld.
Eén tip: Wacht niet te lang want naar verluid is het echt over en uit en dus zou u zonder telefonie zitten als u te laat bent.