Telefonie
Netwerkbekabeling
Draadloze netwerken
Camerasystemen

Van der Horst Autogroep

Ford specialist van der Horst heeft ons gevraagd de bereikbaarheid te verbeteren en efficienter in te regelen. Dit heeft geresulteerd in een mooie IP oplossing waarbij naast de vele voordelen ook een vast-mobiel integratie mogelijk is. 
De van der Horst Autogroep bestaat uit 4 verschillende vestigingen verdeeld over Friesland.
De vestigingen hebben allemaal een verkoop- en een service afdeling maar voor de efficientie is besloten om het magazijn centraal te houden. 
Klanten die naar de verschillende garagebedrijven bellen worden afhankelijk van de gemaakte keuze verdeeld over de vestigingen. Hierdoor functioneert het als één geheel. Makkelijk voor de klanten, efficient voor het bedrijf.

We zijn erg blij dat van der Horst Autogroep voor ons heeft gekozen, en hopen op een jarenlange tevreden relatie.


Van der Horst Autogroep

Een greep uit onze projecten

20 Augustus 2019

Volg de bouw van Campus Damwâld

Damwâld krijgt een nieuw onderkomen voor de huidige 3 basisscholen en tevens wordt de sporthal vervangen. Dit straks allemaal onder 1 dak : Campus Damwâld.
Het motto voor de bouw is Skjin, Grien, Tûk en Sûn (Schoon, Groen, Slim en Gezond). 

20 Mei 2019

Case Study Panasonic

Panasonic System Communications Europe heeft ons project bij Best Western Plus Groningen Plaza gekozen voor een case study voor op hun website. Uiteraard zijn wij daar erg trots op !

18 Maart 2019

Bezoek onze stand op de BCDN

Komende dagen zijn we weer aanwezig op de Business Contact Dagen Noord. Komt u ook even langs bij onze vernieuwde stand ? Wij staan op stand nummer 4130.