Telefonie
Netwerkbekabeling
Draadloze netwerken
Camerasystemen

Van der Horst Autogroep

Ford specialist van der Horst heeft ons gevraagd de bereikbaarheid te verbeteren en efficienter in te regelen. Dit heeft geresulteerd in een mooie IP oplossing waarbij naast de vele voordelen ook een vast-mobiel integratie mogelijk is. 
De van der Horst Autogroep bestaat uit 4 verschillende vestigingen verdeeld over Friesland.
De vestigingen hebben allemaal een verkoop- en een service afdeling maar voor de efficientie is besloten om het magazijn centraal te houden. 
Klanten die naar de verschillende garagebedrijven bellen worden afhankelijk van de gemaakte keuze verdeeld over de vestigingen. Hierdoor functioneert het als één geheel. Makkelijk voor de klanten, efficient voor het bedrijf.

We zijn erg blij dat van der Horst Autogroep voor ons heeft gekozen, en hopen op een jarenlange tevreden relatie.


Van der Horst Autogroep

Een greep uit onze projecten

20 Mei 2019

Case Study Panasonic

Panasonic System Communications Europe heeft ons project bij Best Western Plus Groningen Plaza gekozen voor een case study voor op hun website. Uiteraard zijn wij daar erg trots op !

18 Maart 2019

Bezoek onze stand op de BCDN

Komende dagen zijn we weer aanwezig op de Business Contact Dagen Noord. Komt u ook even langs bij onze vernieuwde stand ? Wij staan op stand nummer 4130.
 

23 Juli 2018

Voorkom hoge data rekeningen in het buitenlandVoorkom een hoge datarekening na je vakantie met deze tips

Tegenwoordig is dit de normaalste zaak van de wereld om je mobiel op vakantie net zo te gebruiken als thuis, maar denk je op dat moment wel na wat dit doet met je dataverbruik? Dagelijks worden gebruikers van data in het buitenland bij thuiskomst ‘verrast’ door (hele) hoge rekeningen. Let daarom extra goed op in het buitenland en lees onderstaande tips voordat je op vakantie gaat om dit te voorkomen.