Telefonie
Netwerkbekabeling
Draadloze netwerken
Camerasystemen

Synaeda

Verhuizing naar prachtig pand

 

Synaeda Psycho Medisch Centrum is met alle medewerkers verhuisd van het Crystallic naar een prachtig nieuw onderkomen aan de Fonteinland in Leeuwarden.

Reden om ook de infrastructuur en telefonie te vervangen.

 

In het nieuwe pand is door Faber Telecom & Data een nieuwe infrastructuur aangelegd op basis van het Siemon system 6 concept en ook de telefooninstallatie is nieuw geinstalleerd.

Zowel intern als extern wordt gebruik gemaakt van de IP omgeving op het Panasonic One Net platform.

Mede hierdoor is het bedrijf optimaal op de toekomst voorbereid. Koppelingen met de bedrijfssoftware zijn mogelijk waardoor PC's en telefonie optimaal zijn geintegreerd.

 

Synaeda

Een greep uit onze projecten

18 Maart 2019

Bezoek onze stand op de BCDN

Komende dagen zijn we weer aanwezig op de Business Contact Dagen Noord. Komt u ook even langs bij onze vernieuwde stand ? Wij staan op stand nummer 4130.
 

23 Juli 2018

Voorkom hoge data rekeningen in het buitenlandVoorkom een hoge datarekening na je vakantie met deze tips

Tegenwoordig is dit de normaalste zaak van de wereld om je mobiel op vakantie net zo te gebruiken als thuis, maar denk je op dat moment wel na wat dit doet met je dataverbruik? Dagelijks worden gebruikers van data in het buitenland bij thuiskomst ‘verrast’ door (hele) hoge rekeningen. Let daarom extra goed op in het buitenland en lees onderstaande tips voordat je op vakantie gaat om dit te voorkomen.
 

19 Februari 2018

Omzetten ISDN

U wordt waarschijnlijk ook van alle kanten benaderd om tijdig het omzetten van ISDN te regelen.
En inderdaad: september 2019 is echt het einde voor de ISDN aansluitingen. KPN gaat de wijkcentrales allemaal omzetten naar volledige IP dienstverlening. Dat betekent voor veel klanten niets, zij zijn al lang op IP overgestapt, maar voor anderen moet het nog worden geregeld.
Eén tip: Wacht niet te lang want naar verluid is het echt over en uit en dus zou u zonder telefonie zitten als u te laat bent.