Telefonie
Netwerkbekabeling
Draadloze netwerken
Camerasystemen

Stichting Arlanta

Arlanta is een organisatie die christelijk, hoogstaand en innovatief basisonderwijs biedt met gedreven, professionele medewerkers. Zodat leerlingen zich ontwikkelen tot wereldkinderen.

De organisatie bestaat uit een veelkleurig palet van christelijke scholen voor basisonderwijs (Waarvan 1 voor speciaal basisonderwijs) in de gemeente Noardeast-Fryslân, de meest noordelijke gemeente van Friesland. Daarnaast is Arlanta recentelijk gefuseerd met VCBO Kollumerland. Dit was al een klant van ons maar is nu samengevoegd op dezelfde omgeving. 

 De nieuwe organisatie telt zo’n 2600 leerlingen en ruim 300 medewerkers.
 
Faber Telecom & Data heeft voor Arlanta op alle scholen en het bestuurskantoor de telefonie mogen overnemen en gezorgd voor een cloud telefonie systeem waardoor elke vestiging intern (gratis) met elkaar kan bellen. 

Dit laatste zorgt voor een grote besparing op de telefoniekosten. Iedere school heeft zijn eigen omgeving met zijn eigen interne nummering. De Bovenschoolse ICT-ers hebben toegang tot alle telefonie omgevingen van iedere school en kunnen standaard wijzigingen doorvoeren.

Mocht het te complex worden dan kunnen ze altijd naar Faber Telecom & Data bellen. Maar het algemene beheer ligt bij de Stichting zelf.
Dit was ook de wens ten tijde van oplevering. Alleen staan wij altijd standby indien de ICT-ers er niet uitkomen. 
 
Stichting Arlanta

Een greep uit onze projecten

20 Augustus 2019

Volg de bouw van Campus Damwâld

Damwâld krijgt een nieuw onderkomen voor de huidige 3 basisscholen en tevens wordt de sporthal vervangen. Dit straks allemaal onder 1 dak : Campus Damwâld.
Het motto voor de bouw is Skjin, Grien, Tûk en Sûn (Schoon, Groen, Slim en Gezond). 

20 Mei 2019

Case Study Panasonic

Panasonic System Communications Europe heeft ons project bij Best Western Plus Groningen Plaza gekozen voor een case study voor op hun website. Uiteraard zijn wij daar erg trots op !

18 Maart 2019

Bezoek onze stand op de BCDN

Komende dagen zijn we weer aanwezig op de Business Contact Dagen Noord. Komt u ook even langs bij onze vernieuwde stand ? Wij staan op stand nummer 4130.