Telefonie
Netwerkbekabeling
Draadloze netwerken
Camerasystemen

Stertil / Stokvis Equipment

Stertil en Stokvis bellen nu beide met TDE

 

 

Na een recente verhuizing van Stokvis Equipment in Deventer, onderdeel van dezelfde groep als Stertil in Kootstertille,  is men ook daar overgestapt op een Panasonic TDE telefooncentrale.

Stertil maakt al een paar jaar gebruik van de grote TDA600, en deze is nu, na een upgrade, een volledige TDE600 IP centrale geworden.

Doordat ook Stokvis , eigenlijk de verkooptak van Stertil, nu op de IP centrale is aangesloten zijn beide centrales volledig intelligent aan elkaar te koppelen. Ook uitbellen via het internet protocol is nu mogelijk.

 

Stertil / Stokvis Equipment

Een greep uit onze projecten

20 Mei 2019

Case Study Panasonic

Panasonic System Communications Europe heeft ons project bij Best Western Plus Groningen Plaza gekozen voor een case study voor op hun website. Uiteraard zijn wij daar erg trots op !

18 Maart 2019

Bezoek onze stand op de BCDN

Komende dagen zijn we weer aanwezig op de Business Contact Dagen Noord. Komt u ook even langs bij onze vernieuwde stand ? Wij staan op stand nummer 4130.
 

23 Juli 2018

Voorkom hoge data rekeningen in het buitenlandVoorkom een hoge datarekening na je vakantie met deze tips

Tegenwoordig is dit de normaalste zaak van de wereld om je mobiel op vakantie net zo te gebruiken als thuis, maar denk je op dat moment wel na wat dit doet met je dataverbruik? Dagelijks worden gebruikers van data in het buitenland bij thuiskomst ‘verrast’ door (hele) hoge rekeningen. Let daarom extra goed op in het buitenland en lees onderstaande tips voordat je op vakantie gaat om dit te voorkomen.