Telefonie
Netwerkbekabeling
Draadloze netwerken
Camerasystemen

SMI groepDe SMI Groep in Dokkum, Berlikum en Leeuwarden bestaat uit verschillende bedrijven waaronder Hydromar en Cramm (speciale producten voor de luxe jachtbouw).
De 3 divisies van SMI groep houden zich binnen de maakindustrie bezig met metaalbewerking. SMI Plaatwerk is actief als toeleverancier van halffabricaten en modules voor onder meer de medische en laboratorium markt als ook voor diverse hoogwaardige machinebouwers. SMI Dokkum is een toeleverancier van hoogwaardig en complexe verspaande producten en lassamenstellingen met hoogwaardig en veelal gecertificeerd laswerk. Afnemers zijn gerenommeerde machinebouwers als ook megajachtbouw en defensie-industrie. SMI Offshore ontwerpt en levert complete componenten en producten voor de maritieme sector. 
De SMI Groep kenmerkt zich met name door zijn betrouwbaarheid, en een hoog kwaliteits- en afwerkingsniveau.
Faber Telecom & Data heeft het vertrouwen gekregen om de communicatie installatie in de verschillende vestigingen te vernieuwen. De verschillende vestigingen zijn nu op één centrale Panasonic NS700 IP communicatie server aangesloten. Hierdoor zijn alle medewerkers intern bereikbaar en kan één receptioniste eventueel alle vestigingen beantwoorden. Nieuwe faciliteiten zijn nu of in de toekomst beschikbaar zoals vast-mobiel integratie, koppeling met CRM systemen, instant messaging, etc. Toekomstvast en betrouwbaar.

 
SMI groep

Een greep uit onze projecten

20 Augustus 2019

Volg de bouw van Campus Damwâld

Damwâld krijgt een nieuw onderkomen voor de huidige 3 basisscholen en tevens wordt de sporthal vervangen. Dit straks allemaal onder 1 dak : Campus Damwâld.
Het motto voor de bouw is Skjin, Grien, Tûk en Sûn (Schoon, Groen, Slim en Gezond). 

20 Mei 2019

Case Study Panasonic

Panasonic System Communications Europe heeft ons project bij Best Western Plus Groningen Plaza gekozen voor een case study voor op hun website. Uiteraard zijn wij daar erg trots op !

18 Maart 2019

Bezoek onze stand op de BCDN

Komende dagen zijn we weer aanwezig op de Business Contact Dagen Noord. Komt u ook even langs bij onze vernieuwde stand ? Wij staan op stand nummer 4130.