Telefonie
Netwerkbekabeling
Draadloze netwerken
Camerasystemen

SMI groepDe SMI Groep in Dokkum, Berlikum en Leeuwarden bestaat uit verschillende bedrijven waaronder Hydromar en Cramm (speciale producten voor de luxe jachtbouw).
De 3 divisies van SMI groep houden zich binnen de maakindustrie bezig met metaalbewerking. SMI Plaatwerk is actief als toeleverancier van halffabricaten en modules voor onder meer de medische en laboratorium markt als ook voor diverse hoogwaardige machinebouwers. SMI Dokkum is een toeleverancier van hoogwaardig en complexe verspaande producten en lassamenstellingen met hoogwaardig en veelal gecertificeerd laswerk. Afnemers zijn gerenommeerde machinebouwers als ook megajachtbouw en defensie-industrie. SMI Offshore ontwerpt en levert complete componenten en producten voor de maritieme sector. 
De SMI Groep kenmerkt zich met name door zijn betrouwbaarheid, en een hoog kwaliteits- en afwerkingsniveau.
Faber Telecom & Data heeft het vertrouwen gekregen om de communicatie installatie in de verschillende vestigingen te vernieuwen. De verschillende vestigingen zijn nu op één centrale Panasonic NS700 IP communicatie server aangesloten. Hierdoor zijn alle medewerkers intern bereikbaar en kan één receptioniste eventueel alle vestigingen beantwoorden. Nieuwe faciliteiten zijn nu of in de toekomst beschikbaar zoals vast-mobiel integratie, koppeling met CRM systemen, instant messaging, etc. Toekomstvast en betrouwbaar.

 
SMI groep

Een greep uit onze projecten

18 Maart 2019

Bezoek onze stand op de BCDN

Komende dagen zijn we weer aanwezig op de Business Contact Dagen Noord. Komt u ook even langs bij onze vernieuwde stand ? Wij staan op stand nummer 4130.
 

23 Juli 2018

Voorkom hoge data rekeningen in het buitenlandVoorkom een hoge datarekening na je vakantie met deze tips

Tegenwoordig is dit de normaalste zaak van de wereld om je mobiel op vakantie net zo te gebruiken als thuis, maar denk je op dat moment wel na wat dit doet met je dataverbruik? Dagelijks worden gebruikers van data in het buitenland bij thuiskomst ‘verrast’ door (hele) hoge rekeningen. Let daarom extra goed op in het buitenland en lees onderstaande tips voordat je op vakantie gaat om dit te voorkomen.
 

19 Februari 2018

Omzetten ISDN

U wordt waarschijnlijk ook van alle kanten benaderd om tijdig het omzetten van ISDN te regelen.
En inderdaad: september 2019 is echt het einde voor de ISDN aansluitingen. KPN gaat de wijkcentrales allemaal omzetten naar volledige IP dienstverlening. Dat betekent voor veel klanten niets, zij zijn al lang op IP overgestapt, maar voor anderen moet het nog worden geregeld.
Eén tip: Wacht niet te lang want naar verluid is het echt over en uit en dus zou u zonder telefonie zitten als u te laat bent.