Telefonie
Netwerkbekabeling
Draadloze netwerken
Camerasystemen

Sionsberg Dokkum

Ziekenhuis de Sionsberg in Dokkum heeft het hele datanetwerk redundant uitgevoerd. Het project is samen met Pranger-Rosier Installaties en Telco Techniek Drachten uitgevoerd. Een aantal omzettingen zijn in nachtelijke uren uitgevoerd.
Het betrof een gigantische klus waarbij een heel traject van zgn tubes zowel buiten door de grond als intern is aangelegd. Door deze tubes zijn weer glasvezels geblazen die vervolgens op verschillende afdelingen binnen de gebouwen weer uitkomen.
Op deze wijze is bijna elke patchkast vanaf twee zijden aan te sluiten zodat bij eventuele uitval altijd de datastroom is gegarandeerd vanaf een andere kant. Ook is ruimschoots aan uitbreiding in de toekomst gedacht. Juist het gebruik van tubes leent zich hier uitstekend voor.
Sionsberg Dokkum

Een greep uit onze projecten

20 Augustus 2019

Volg de bouw van Campus Damwâld

Damwâld krijgt een nieuw onderkomen voor de huidige 3 basisscholen en tevens wordt de sporthal vervangen. Dit straks allemaal onder 1 dak : Campus Damwâld.
Het motto voor de bouw is Skjin, Grien, Tûk en Sûn (Schoon, Groen, Slim en Gezond). 

20 Mei 2019

Case Study Panasonic

Panasonic System Communications Europe heeft ons project bij Best Western Plus Groningen Plaza gekozen voor een case study voor op hun website. Uiteraard zijn wij daar erg trots op !

18 Maart 2019

Bezoek onze stand op de BCDN

Komende dagen zijn we weer aanwezig op de Business Contact Dagen Noord. Komt u ook even langs bij onze vernieuwde stand ? Wij staan op stand nummer 4130.