Telefonie
Netwerkbekabeling
Draadloze netwerken
Camerasystemen

Schouwburg de Lawei

Lawei investeert in bereikbaarheid

 

Onlangs is in de mooie Drachtster schouwburg de oude telefooninstallatie vervangen. De oude installatie was aan vervanging toe en vooral de nieuwe technieken nodigden uit tot investeren.

 

Het bedrijf is nu aangesloten op een glasvezel van KPN (FryslânRing) waarmee de internetsnelheden en de stabiliteit zover zijn verbeterd dat ook het reserveringssysteem van de schouwburg nu weer in eigen huis kan worden geplaatst. Tot voor kort was dit in een gehoste omgeving in centraal Nederland geplaatst.

Een bijkomend voordeel is dat ook het spraakverkeer nu over IP kan worden geleid wat vooral ook kostenreductie met zich meebrengt.

 

Wanneer de nieuwe programmagids uitkomt is er altijd een erg druk telefoon- en dataverkeer. Hierdoor traden bij de oude systemen regelmatig problemen op. Met de nieuwe situatie hoop de Lawei weer jarenlang vooruit te kunnen.

 

Schouwburg de Lawei

Een greep uit onze projecten

20 Mei 2019

Case Study Panasonic

Panasonic System Communications Europe heeft ons project bij Best Western Plus Groningen Plaza gekozen voor een case study voor op hun website. Uiteraard zijn wij daar erg trots op !

18 Maart 2019

Bezoek onze stand op de BCDN

Komende dagen zijn we weer aanwezig op de Business Contact Dagen Noord. Komt u ook even langs bij onze vernieuwde stand ? Wij staan op stand nummer 4130.
 

23 Juli 2018

Voorkom hoge data rekeningen in het buitenlandVoorkom een hoge datarekening na je vakantie met deze tips

Tegenwoordig is dit de normaalste zaak van de wereld om je mobiel op vakantie net zo te gebruiken als thuis, maar denk je op dat moment wel na wat dit doet met je dataverbruik? Dagelijks worden gebruikers van data in het buitenland bij thuiskomst ‘verrast’ door (hele) hoge rekeningen. Let daarom extra goed op in het buitenland en lees onderstaande tips voordat je op vakantie gaat om dit te voorkomen.