Telefonie
Netwerkbekabeling
Draadloze netwerken
Camerasystemen

Schouwburg de Lawei

Lawei investeert in bereikbaarheid

 

Onlangs is in de mooie Drachtster schouwburg de oude telefooninstallatie vervangen. De oude installatie was aan vervanging toe en vooral de nieuwe technieken nodigden uit tot investeren.

 

Het bedrijf is nu aangesloten op een glasvezel van KPN (FryslânRing) waarmee de internetsnelheden en de stabiliteit zover zijn verbeterd dat ook het reserveringssysteem van de schouwburg nu weer in eigen huis kan worden geplaatst. Tot voor kort was dit in een gehoste omgeving in centraal Nederland geplaatst.

Een bijkomend voordeel is dat ook het spraakverkeer nu over IP kan worden geleid wat vooral ook kostenreductie met zich meebrengt.

 

Wanneer de nieuwe programmagids uitkomt is er altijd een erg druk telefoon- en dataverkeer. Hierdoor traden bij de oude systemen regelmatig problemen op. Met de nieuwe situatie hoop de Lawei weer jarenlang vooruit te kunnen.

 

Schouwburg de Lawei

Een greep uit onze projecten

20 Augustus 2019

Volg de bouw van Campus Damwâld

Damwâld krijgt een nieuw onderkomen voor de huidige 3 basisscholen en tevens wordt de sporthal vervangen. Dit straks allemaal onder 1 dak : Campus Damwâld.
Het motto voor de bouw is Skjin, Grien, Tûk en Sûn (Schoon, Groen, Slim en Gezond). 

20 Mei 2019

Case Study Panasonic

Panasonic System Communications Europe heeft ons project bij Best Western Plus Groningen Plaza gekozen voor een case study voor op hun website. Uiteraard zijn wij daar erg trots op !

18 Maart 2019

Bezoek onze stand op de BCDN

Komende dagen zijn we weer aanwezig op de Business Contact Dagen Noord. Komt u ook even langs bij onze vernieuwde stand ? Wij staan op stand nummer 4130.