Telefonie
Netwerkbekabeling
Draadloze netwerken
Camerasystemen

Scheepspark BV

Scheepspark BV is het parkeerbedrijf voor diegene die zijn auto even kwijt moet als hij naar Schiermonnikoog wil.
Met een dubbellaags parkeerdek bij de haven en een groot terrein aan de overkant van de provinciale weg kunnen er zeer veel voertuigen worden geparkeerd.
Het spreekt voor zich dat een goed overzicht zeer wenselijk is. Daarom mocht ons bedrijf een nieuw camerasysteem installeren ter vervanging van het bestaande systeem. Het project is mede opmerkelijk vanwege het transport van IP techniek over oude coax bekabeling. 
Er is gebruik gemaakt van allemaal HD IP camera's die o.a. met elkaar zijn verbonden door glasvezelverbindingen die onder de openbare weg door de beide locaties met elkaar verbinden. Er is gedeeltelijk gebruik gemaakt van de bestaande coax bekabeling. Door intelligente converters toe te passen wordt de nieuwe IP techniek volledig getransporteerd over deze kabel.
De installatie is bijna geheel uitgevoerd met de nieuwe serie Panasonic (Full) HD camera's. Dezen kenmerken zich door de erg gevoelige MOS sensoren en erg laag energie verbruik. Daarmee garandeerd Panasonic zijn klanten een erg lange levensduur zodat de investering op termijn zeer verantwoord is. We hopen en verwachten dat Scheepspark vele jaren plezier van het systeem zal hebben.

          
Scheepspark BV

Een greep uit onze projecten

20 Augustus 2019

Volg de bouw van Campus Damwâld

Damwâld krijgt een nieuw onderkomen voor de huidige 3 basisscholen en tevens wordt de sporthal vervangen. Dit straks allemaal onder 1 dak : Campus Damwâld.
Het motto voor de bouw is Skjin, Grien, Tûk en Sûn (Schoon, Groen, Slim en Gezond). 

20 Mei 2019

Case Study Panasonic

Panasonic System Communications Europe heeft ons project bij Best Western Plus Groningen Plaza gekozen voor een case study voor op hun website. Uiteraard zijn wij daar erg trots op !

18 Maart 2019

Bezoek onze stand op de BCDN

Komende dagen zijn we weer aanwezig op de Business Contact Dagen Noord. Komt u ook even langs bij onze vernieuwde stand ? Wij staan op stand nummer 4130.