Telefonie
Netwerkbekabeling
Draadloze netwerken
Camerasystemen

Rinsma Scania Telefonie

Garage Rinsma in Berlikum en Drachten, dealer van Scania vrachtwagen en Alfa Romeo personenauto's, is een begrip in Friesland. Het bedrijf staat bekend vanwege de erg hoge mate van service verlening en persoonlijke aandacht.
Vanuit de beide vestigingen wordt verkoop en service verleent van Scania bedrijfswagens. De vestiging Berlikum heeft daarnaast ook nog de Alfa Romeo garage met verkoop. De behandeling van de auto's is als het karakter van het land van herkomst: met passie.

Beide bedrijven zijn inmiddels voorzien van een nieuw systeem waarbij de koppeling via het IP netwerk zorgt voor één virtueel geheel waarbij alle aangesloten toestellen intern benaderbaar zijn. Belangrijk was de wijze van bereikbaarheid na werktijd. Ook hier is op een juiste manier in voorzien. De nieuwe NS700 ALL IP oplossing is door zijn zeer veelzijdige programmering in staat om de bereikbaarheid tot tevredenheid te regelen.

 
Rinsma Scania Telefonie

Een greep uit onze projecten

20 Augustus 2019

Volg de bouw van Campus Damwâld

Damwâld krijgt een nieuw onderkomen voor de huidige 3 basisscholen en tevens wordt de sporthal vervangen. Dit straks allemaal onder 1 dak : Campus Damwâld.
Het motto voor de bouw is Skjin, Grien, Tûk en Sûn (Schoon, Groen, Slim en Gezond). 

20 Mei 2019

Case Study Panasonic

Panasonic System Communications Europe heeft ons project bij Best Western Plus Groningen Plaza gekozen voor een case study voor op hun website. Uiteraard zijn wij daar erg trots op !

18 Maart 2019

Bezoek onze stand op de BCDN

Komende dagen zijn we weer aanwezig op de Business Contact Dagen Noord. Komt u ook even langs bij onze vernieuwde stand ? Wij staan op stand nummer 4130.