Telefonie
Netwerkbekabeling
Draadloze netwerken
Camerasystemen

Rinsma Scania Telefonie

Garage Rinsma in Berlikum en Drachten, dealer van Scania vrachtwagen en Alfa Romeo personenauto's, is een begrip in Friesland. Het bedrijf staat bekend vanwege de erg hoge mate van service verlening en persoonlijke aandacht.
Vanuit de beide vestigingen wordt verkoop en service verleent van Scania bedrijfswagens. De vestiging Berlikum heeft daarnaast ook nog de Alfa Romeo garage met verkoop. De behandeling van de auto's is als het karakter van het land van herkomst: met passie.

Beide bedrijven zijn inmiddels voorzien van een nieuw systeem waarbij de koppeling via het IP netwerk zorgt voor één virtueel geheel waarbij alle aangesloten toestellen intern benaderbaar zijn. Belangrijk was de wijze van bereikbaarheid na werktijd. Ook hier is op een juiste manier in voorzien. De nieuwe NS700 ALL IP oplossing is door zijn zeer veelzijdige programmering in staat om de bereikbaarheid tot tevredenheid te regelen.

 
Rinsma Scania Telefonie

Een greep uit onze projecten

18 Maart 2019

Bezoek onze stand op de BCDN

Komende dagen zijn we weer aanwezig op de Business Contact Dagen Noord. Komt u ook even langs bij onze vernieuwde stand ? Wij staan op stand nummer 4130.
 

23 Juli 2018

Voorkom hoge data rekeningen in het buitenlandVoorkom een hoge datarekening na je vakantie met deze tips

Tegenwoordig is dit de normaalste zaak van de wereld om je mobiel op vakantie net zo te gebruiken als thuis, maar denk je op dat moment wel na wat dit doet met je dataverbruik? Dagelijks worden gebruikers van data in het buitenland bij thuiskomst ‘verrast’ door (hele) hoge rekeningen. Let daarom extra goed op in het buitenland en lees onderstaande tips voordat je op vakantie gaat om dit te voorkomen.
 

19 Februari 2018

Omzetten ISDN

U wordt waarschijnlijk ook van alle kanten benaderd om tijdig het omzetten van ISDN te regelen.
En inderdaad: september 2019 is echt het einde voor de ISDN aansluitingen. KPN gaat de wijkcentrales allemaal omzetten naar volledige IP dienstverlening. Dat betekent voor veel klanten niets, zij zijn al lang op IP overgestapt, maar voor anderen moet het nog worden geregeld.
Eén tip: Wacht niet te lang want naar verluid is het echt over en uit en dus zou u zonder telefonie zitten als u te laat bent.