Telefonie
Netwerkbekabeling
Draadloze netwerken
Camerasystemen

Rinsma Scania camerasysteem

Bij Scania dealerbedrijf Rinsma in Drachten is een totale beveiligingsoplossing met een intelligent camera systeem opgeleverd.

Over het hele terrein zijn vaak diverse nieuwe trucks geparkeerd en ook is er pakeerstalling in de weekenden en vakanties.Dat bleek afgelopen jaren af en toe een zeer interessant gebied voor criminelen die naast diefstal ook veel schade aanrichtten. 

Er is gekozen voor een 'virtueel hekwerk'. Een aantal warmtebeeld camera's bewaken het hele terrein. Bij detectie van een warmtebron (mens/auto etc) wordt er ogenblikkelijk een melding naar de professionele meldkamer van Kooi Security gedaan. Op datzelfde moment draait de in de buurt zittende normale camera met of zonder geactiveerde bijverlichting naar die positie. Intussen neemt de meldkamer medewerker de actie over om verder het terrein af te zoeken.
Er kan door middel van tonen of spraak zelfs via de luidspreker alvast contact worden gelegd met het terrein.

Deze oplossing is in nauwe samenwerking met de meldkamer tot stand gekomen, is zeer geavanceerd en door de live monitoring en opvolging is men er bijna zeker van dat er niets onopgemerkt meer op het terrein plaatsvindt.

Voorbeeld van een warmtebeeld in het holst van de nacht...

Rinsma Scania camerasysteem

Een greep uit onze projecten

18 Maart 2019

Bezoek onze stand op de BCDN

Komende dagen zijn we weer aanwezig op de Business Contact Dagen Noord. Komt u ook even langs bij onze vernieuwde stand ? Wij staan op stand nummer 4130.
 

23 Juli 2018

Voorkom hoge data rekeningen in het buitenlandVoorkom een hoge datarekening na je vakantie met deze tips

Tegenwoordig is dit de normaalste zaak van de wereld om je mobiel op vakantie net zo te gebruiken als thuis, maar denk je op dat moment wel na wat dit doet met je dataverbruik? Dagelijks worden gebruikers van data in het buitenland bij thuiskomst ‘verrast’ door (hele) hoge rekeningen. Let daarom extra goed op in het buitenland en lees onderstaande tips voordat je op vakantie gaat om dit te voorkomen.
 

19 Februari 2018

Omzetten ISDN

U wordt waarschijnlijk ook van alle kanten benaderd om tijdig het omzetten van ISDN te regelen.
En inderdaad: september 2019 is echt het einde voor de ISDN aansluitingen. KPN gaat de wijkcentrales allemaal omzetten naar volledige IP dienstverlening. Dat betekent voor veel klanten niets, zij zijn al lang op IP overgestapt, maar voor anderen moet het nog worden geregeld.
Eén tip: Wacht niet te lang want naar verluid is het echt over en uit en dus zou u zonder telefonie zitten als u te laat bent.