Telefonie
Netwerkbekabeling
Draadloze netwerken
Camerasystemen

PTH uitbreiding inspiratiecentrum

PTH Groep uit Kollumerzwaag mogen wij al jarenlang tot onze tevreden klanten rekenen.
Het innovatieve bedrijf is al jaren een van de koplopers op het gebied van muli media toepassingen bij scholen, overheden en het bedrijfsleven. 

Onlangs is het prachtige nieuwe Inspiratiecentrum geopend. Om een volledige integratie met de hoofdvestiging te realiseren is de telefooncentrale geupgrade naar een volledige IP omgeving. Hierdoor komen er meer faciliteiten beschikbaar die bijvoorbeeld een integratie met de gebruikte software mogelijk maken.
PTH Groep
Met meer dan 20 medewerkers en een grote groep vaste partners en freelancers werkt PTH Groep vanuit drie afdelingen in Kollumerzwaag. Vanuit deze afdelingen in Friesland werkt PTH Groep voor klanten in heel Nederland. Steeds vaker worden echter ook klanten in het buitenland ondersteund.

De PTH Groep werkt vanuit drie afdelingen:
- AV & ICT (Kollumerzwaag)
- Inspiratiecentrum (Kollumerzwaag)
- Rental (Kollumerzwaag)

Vereniging System Integrators (VSI)
Sinds 1 november 2007 mag PTH Groep zich als VSI-lid profileren op de audiovisuele markt. Dit betekent kortweg dat PTH Groep gespecialiseerd is in het technisch en functioneel ontwerpen en inrichten van audiovisuele installaties. Voor meer informatie over het VSI-lidmaatschap verwijzen wij u graag naar de pagina Vereniging System Integrators of www.vsi-av.nl.
PTH uitbreiding inspiratiecentrum

Een greep uit onze projecten

20 Augustus 2019

Volg de bouw van Campus Damwâld

Damwâld krijgt een nieuw onderkomen voor de huidige 3 basisscholen en tevens wordt de sporthal vervangen. Dit straks allemaal onder 1 dak : Campus Damwâld.
Het motto voor de bouw is Skjin, Grien, Tûk en Sûn (Schoon, Groen, Slim en Gezond). 

20 Mei 2019

Case Study Panasonic

Panasonic System Communications Europe heeft ons project bij Best Western Plus Groningen Plaza gekozen voor een case study voor op hun website. Uiteraard zijn wij daar erg trots op !

18 Maart 2019

Bezoek onze stand op de BCDN

Komende dagen zijn we weer aanwezig op de Business Contact Dagen Noord. Komt u ook even langs bij onze vernieuwde stand ? Wij staan op stand nummer 4130.