Telefonie
Netwerkbekabeling
Draadloze netwerken
Camerasystemen

PTH uitbreiding inspiratiecentrum

PTH Groep uit Kollumerzwaag mogen wij al jarenlang tot onze tevreden klanten rekenen.
Het innovatieve bedrijf is al jaren een van de koplopers op het gebied van muli media toepassingen bij scholen, overheden en het bedrijfsleven. 

Onlangs is het prachtige nieuwe Inspiratiecentrum geopend. Om een volledige integratie met de hoofdvestiging te realiseren is de telefooncentrale geupgrade naar een volledige IP omgeving. Hierdoor komen er meer faciliteiten beschikbaar die bijvoorbeeld een integratie met de gebruikte software mogelijk maken.
PTH Groep
Met meer dan 20 medewerkers en een grote groep vaste partners en freelancers werkt PTH Groep vanuit drie afdelingen in Kollumerzwaag. Vanuit deze afdelingen in Friesland werkt PTH Groep voor klanten in heel Nederland. Steeds vaker worden echter ook klanten in het buitenland ondersteund.

De PTH Groep werkt vanuit drie afdelingen:
- AV & ICT (Kollumerzwaag)
- Inspiratiecentrum (Kollumerzwaag)
- Rental (Kollumerzwaag)

Vereniging System Integrators (VSI)
Sinds 1 november 2007 mag PTH Groep zich als VSI-lid profileren op de audiovisuele markt. Dit betekent kortweg dat PTH Groep gespecialiseerd is in het technisch en functioneel ontwerpen en inrichten van audiovisuele installaties. Voor meer informatie over het VSI-lidmaatschap verwijzen wij u graag naar de pagina Vereniging System Integrators of www.vsi-av.nl.
PTH uitbreiding inspiratiecentrum

Een greep uit onze projecten

20 Mei 2019

Case Study Panasonic

Panasonic System Communications Europe heeft ons project bij Best Western Plus Groningen Plaza gekozen voor een case study voor op hun website. Uiteraard zijn wij daar erg trots op !

18 Maart 2019

Bezoek onze stand op de BCDN

Komende dagen zijn we weer aanwezig op de Business Contact Dagen Noord. Komt u ook even langs bij onze vernieuwde stand ? Wij staan op stand nummer 4130.
 

23 Juli 2018

Voorkom hoge data rekeningen in het buitenlandVoorkom een hoge datarekening na je vakantie met deze tips

Tegenwoordig is dit de normaalste zaak van de wereld om je mobiel op vakantie net zo te gebruiken als thuis, maar denk je op dat moment wel na wat dit doet met je dataverbruik? Dagelijks worden gebruikers van data in het buitenland bij thuiskomst ‘verrast’ door (hele) hoge rekeningen. Let daarom extra goed op in het buitenland en lees onderstaande tips voordat je op vakantie gaat om dit te voorkomen.