Telefonie
Netwerkbekabeling
Draadloze netwerken
Camerasystemen

Pranger Rosier Installaties

Alle vestigingen gekoppeld

Pranger-Rosier is een allround installatiebedrijf dat zich bezighoudt met technische dienstverlening in de utiliteit, de industrie- en de woningbouw, zowel particulier als projectmatig. Het bedrijf onderscheidt zich door een integrale kijk op installaties: zij zijn uw partner van ontwerp tot en met inbedrijfstelling, management, onderhoud en beheer, in alle technische disciplines.
aldus de website van het bedrijf. 


Pranger Rosier heeft vestigingen in Dokkum, Leeuwarden en Sneek en maakt al jaren gebruik van onze diensten. Daar zijn we best trots op. Zij snappen als geen ander dat moderne techniek een grote bijdrage kan leveren aan het goed functioneren van een hele organisatie.

 

Het bedrijf maakt al geruime tijd gebruik van een Panasonic IP installatie en heeft alle vestigingen gekoppeld aan de centrale receptie. Deze receptie is verdeeld over 2 vestigingen. Hiervoor is de al langer in gebruik zijnde bestaande installatie aangepast naar een full IP uitvoering TDE600. Dit biedt de mogelijkheid om via IP de gesprekken van alle vestigingen zo te routeren dat ze virtueel onder hetzelfde dak zitten. Op deze wijze krijgen klanten altijd de juiste persoon aan de lijn en bij niet opnemen een terugval naar de centrale receptie. Ook is een aantal belangrijke gebruikers intern met het GSM toestel gekoppeld aan het vaste netwerk. Hierdoor is op de recepties nu ook duidelijk wat de status van de GSM gebruikers is.

Kortom: een prachtig voorbeeld van slim omgaan met de moderne techniek.

 

 

Pranger Rosier Installaties

Een greep uit onze projecten

18 Maart 2019

Bezoek onze stand op de BCDN

Komende dagen zijn we weer aanwezig op de Business Contact Dagen Noord. Komt u ook even langs bij onze vernieuwde stand ? Wij staan op stand nummer 4130.
 

23 Juli 2018

Voorkom hoge data rekeningen in het buitenlandVoorkom een hoge datarekening na je vakantie met deze tips

Tegenwoordig is dit de normaalste zaak van de wereld om je mobiel op vakantie net zo te gebruiken als thuis, maar denk je op dat moment wel na wat dit doet met je dataverbruik? Dagelijks worden gebruikers van data in het buitenland bij thuiskomst ‘verrast’ door (hele) hoge rekeningen. Let daarom extra goed op in het buitenland en lees onderstaande tips voordat je op vakantie gaat om dit te voorkomen.
 

19 Februari 2018

Omzetten ISDN

U wordt waarschijnlijk ook van alle kanten benaderd om tijdig het omzetten van ISDN te regelen.
En inderdaad: september 2019 is echt het einde voor de ISDN aansluitingen. KPN gaat de wijkcentrales allemaal omzetten naar volledige IP dienstverlening. Dat betekent voor veel klanten niets, zij zijn al lang op IP overgestapt, maar voor anderen moet het nog worden geregeld.
Eén tip: Wacht niet te lang want naar verluid is het echt over en uit en dus zou u zonder telefonie zitten als u te laat bent.