Telefonie
Netwerkbekabeling
Draadloze netwerken
Camerasystemen

Pranger Rosier Installaties

Alle vestigingen gekoppeld

Pranger-Rosier is een allround installatiebedrijf dat zich bezighoudt met technische dienstverlening in de utiliteit, de industrie- en de woningbouw, zowel particulier als projectmatig. Het bedrijf onderscheidt zich door een integrale kijk op installaties: zij zijn uw partner van ontwerp tot en met inbedrijfstelling, management, onderhoud en beheer, in alle technische disciplines.
aldus de website van het bedrijf. 


Pranger Rosier heeft vestigingen in Dokkum, Leeuwarden en Sneek en maakt al jaren gebruik van onze diensten. Daar zijn we best trots op. Zij snappen als geen ander dat moderne techniek een grote bijdrage kan leveren aan het goed functioneren van een hele organisatie.

 

Het bedrijf maakt al geruime tijd gebruik van een Panasonic IP installatie en heeft alle vestigingen gekoppeld aan de centrale receptie. Deze receptie is verdeeld over 2 vestigingen. Hiervoor is de al langer in gebruik zijnde bestaande installatie aangepast naar een full IP uitvoering TDE600. Dit biedt de mogelijkheid om via IP de gesprekken van alle vestigingen zo te routeren dat ze virtueel onder hetzelfde dak zitten. Op deze wijze krijgen klanten altijd de juiste persoon aan de lijn en bij niet opnemen een terugval naar de centrale receptie. Ook is een aantal belangrijke gebruikers intern met het GSM toestel gekoppeld aan het vaste netwerk. Hierdoor is op de recepties nu ook duidelijk wat de status van de GSM gebruikers is.

Kortom: een prachtig voorbeeld van slim omgaan met de moderne techniek.

 

 

Pranger Rosier Installaties

Een greep uit onze projecten

20 Augustus 2019

Volg de bouw van Campus Damwâld

Damwâld krijgt een nieuw onderkomen voor de huidige 3 basisscholen en tevens wordt de sporthal vervangen. Dit straks allemaal onder 1 dak : Campus Damwâld.
Het motto voor de bouw is Skjin, Grien, Tûk en Sûn (Schoon, Groen, Slim en Gezond). 

20 Mei 2019

Case Study Panasonic

Panasonic System Communications Europe heeft ons project bij Best Western Plus Groningen Plaza gekozen voor een case study voor op hun website. Uiteraard zijn wij daar erg trots op !

18 Maart 2019

Bezoek onze stand op de BCDN

Komende dagen zijn we weer aanwezig op de Business Contact Dagen Noord. Komt u ook even langs bij onze vernieuwde stand ? Wij staan op stand nummer 4130.