Telefonie
Netwerkbekabeling
Draadloze netwerken
Camerasystemen

Pheifer Autobedrijven

Autobedrijf Pheifer is gevestigd in Sneek en bestaat naast deze vestiging uit Omnilease, Auto Synyco in Franeker en Auto Esgee in Harlingen.
Door de toenemende serviceverlening en daarbij behorende bereikbaarheid van de verschilende onderdelen is besloten om alle vestigingen te koppelen d.m.v. IP techniek. 
Er is gekozen voor de NS1000 ALL IP oplossing van Panasonic. Deze is flexibel inzetbaar en biedt ruimschoots de gevraagde functionaliteit. Zo kan in de weekenden bijvoorbeeld worden volstaan met één magazijn bemanning en kunnen de verkopers op elkaar terugvallen bij drukte. De commerciele mensen beschikken allen over draadloze toestellen verspreid over de vestigingen.
Waar men zich ook bevindt men behoud altijd hetzelfde interne nummer.
 
Ieder bedrijf heeft een volledige eigen identiteit met eigen meldteksten en sluitingstijden.
Een erg fraai project waarbij directeur Tuinstra aan ons heeft laten weten erg teveden te zijn.
 
Pheifer Autobedrijven

Een greep uit onze projecten

20 Mei 2019

Case Study Panasonic

Panasonic System Communications Europe heeft ons project bij Best Western Plus Groningen Plaza gekozen voor een case study voor op hun website. Uiteraard zijn wij daar erg trots op !

18 Maart 2019

Bezoek onze stand op de BCDN

Komende dagen zijn we weer aanwezig op de Business Contact Dagen Noord. Komt u ook even langs bij onze vernieuwde stand ? Wij staan op stand nummer 4130.
 

23 Juli 2018

Voorkom hoge data rekeningen in het buitenlandVoorkom een hoge datarekening na je vakantie met deze tips

Tegenwoordig is dit de normaalste zaak van de wereld om je mobiel op vakantie net zo te gebruiken als thuis, maar denk je op dat moment wel na wat dit doet met je dataverbruik? Dagelijks worden gebruikers van data in het buitenland bij thuiskomst ‘verrast’ door (hele) hoge rekeningen. Let daarom extra goed op in het buitenland en lees onderstaande tips voordat je op vakantie gaat om dit te voorkomen.