Telefonie
Netwerkbekabeling
Draadloze netwerken
Camerasystemen

Pheifer Autobedrijven

Autobedrijf Pheifer is gevestigd in Sneek en bestaat naast deze vestiging uit Omnilease, Auto Synyco in Franeker en Auto Esgee in Harlingen.
Door de toenemende serviceverlening en daarbij behorende bereikbaarheid van de verschilende onderdelen is besloten om alle vestigingen te koppelen d.m.v. IP techniek. 
Er is gekozen voor de NS1000 ALL IP oplossing van Panasonic. Deze is flexibel inzetbaar en biedt ruimschoots de gevraagde functionaliteit. Zo kan in de weekenden bijvoorbeeld worden volstaan met één magazijn bemanning en kunnen de verkopers op elkaar terugvallen bij drukte. De commerciele mensen beschikken allen over draadloze toestellen verspreid over de vestigingen.
Waar men zich ook bevindt men behoud altijd hetzelfde interne nummer.
 
Ieder bedrijf heeft een volledige eigen identiteit met eigen meldteksten en sluitingstijden.
Een erg fraai project waarbij directeur Tuinstra aan ons heeft laten weten erg teveden te zijn.
 
Pheifer Autobedrijven

Een greep uit onze projecten

20 Augustus 2019

Volg de bouw van Campus Damwâld

Damwâld krijgt een nieuw onderkomen voor de huidige 3 basisscholen en tevens wordt de sporthal vervangen. Dit straks allemaal onder 1 dak : Campus Damwâld.
Het motto voor de bouw is Skjin, Grien, Tûk en Sûn (Schoon, Groen, Slim en Gezond). 

20 Mei 2019

Case Study Panasonic

Panasonic System Communications Europe heeft ons project bij Best Western Plus Groningen Plaza gekozen voor een case study voor op hun website. Uiteraard zijn wij daar erg trots op !

18 Maart 2019

Bezoek onze stand op de BCDN

Komende dagen zijn we weer aanwezig op de Business Contact Dagen Noord. Komt u ook even langs bij onze vernieuwde stand ? Wij staan op stand nummer 4130.