Telefonie
Netwerkbekabeling
Draadloze netwerken
Camerasystemen

PCBO Leeuwarden

U vindt PCBO Leeuwarden op 17 locaties in of vlakbij alle wijken van Leeuwarden. Daarnaast is PCBO ook gevestigd in Stiens, Wirdum, Grou, Akkrum en Aldeboarn. Op alle scholen van PCBO Leeuwarden werken professionele onderwijsmensen met grote betrokkenheid én met veel plezier aan kennis, vorming en vaardigheden. De missie is om vanuit een christelijke identiteit hoogwaardig, innovatief en gedegen onderwijs te verzorgen, met aandacht voor de talenten van ieder kind.

Alle basisscholen werken voor buitenschoolse opvang nauw samen met organisaties voor kinderopvang. Binnen een aantal PCBO-scholen groeide die samenwerking uit tot een Integraal Kind Centrum (IKC). 
 


PCBO Leeuwarden heeft een aantal wensen bij ons neergelegd; vereenvoudig het telefoniesysteem en maak er één geheel van.
Maar zorg er wel voor dat iedere school zijn eigen factuur krijgt. 

Dit is gelukt. Alle scholen bellen onderling gratis via één netwerk. Per school is gekeken naar de situatie en de wensen. Zo is er per school een passende oplossing geboden en geïnstalleerd. Niet iedere school heeft exact hetzelfde systeem gekregen. Er is maatwerk geleverd en goed gekeken naar de situatie.

Maar toch belt iedere school onderling gratis. 
 

PCBO Leeuwarden

Een greep uit onze projecten

20 Augustus 2019

Volg de bouw van Campus Damwâld

Damwâld krijgt een nieuw onderkomen voor de huidige 3 basisscholen en tevens wordt de sporthal vervangen. Dit straks allemaal onder 1 dak : Campus Damwâld.
Het motto voor de bouw is Skjin, Grien, Tûk en Sûn (Schoon, Groen, Slim en Gezond). 

20 Mei 2019

Case Study Panasonic

Panasonic System Communications Europe heeft ons project bij Best Western Plus Groningen Plaza gekozen voor een case study voor op hun website. Uiteraard zijn wij daar erg trots op !

18 Maart 2019

Bezoek onze stand op de BCDN

Komende dagen zijn we weer aanwezig op de Business Contact Dagen Noord. Komt u ook even langs bij onze vernieuwde stand ? Wij staan op stand nummer 4130.