Telefonie
Netwerkbekabeling
Draadloze netwerken
Camerasystemen

Oplevering NEF Werk-Leerbedrijf Dokkum Kollum

NEF Werk-Leerbedrijf Dokkum Kollum gaf ons bedrijf opdracht voor het technisch samenvoegen van bedrijven en een volledige overgang naar het IP-netwerk.

De complexe opdracht omvatte het integreren van de vestigingen van voormalig TRION en OOSTERGO bedrijven. 
Hierbij moest een totale integratie worden gerealiseerd van de bestaande apparatuur, met ook nog analoge aansluitingen, systeem IP toestellen, SIP DECT, aangevuld met geintegreerd DECT, geintegreerde GSM, rapportage en telefoniste software.
Kortom een erg volledig project waar wij best trots op mogen zijn. Lees het artikel in Ondernemend Friesland: 
http://issuu.com/novema/docs/of_07_oktober_2014/68?e=6054436%2F9687444#
Ons bedrijf heeft met het indienen van deze case ook de Business Case Award gewonnen. 


Binnen NEF wordt gedeeltelijk gebruik gemaakt van de aanwezige Panasonic installatie in Kollum. Deze is door de unieke migratie mogelijkheid van Panasonic opgenomen in de all IP server NS1000.

Door de volledige overgang naar VoIP worden nu in totaal meer dan 180 van de 550 medewerkers via dat systeem aangesloten met een intern- en/of rechtstreeks telefoonnummer. Daarnaast worden ook 93 mobiele telefoons door middel van de unieke Voiceworks vast-mobiel integratie aangesloten via het systeem. Deze kunnen dus als intern toestel kiezen en worden gekozen. 

Een prachtig project waar we wederom erg trots op mogen zijn! Met dank aan de NEF.
Oplevering NEF Werk-Leerbedrijf Dokkum Kollum

Een greep uit onze projecten

20 Augustus 2019

Volg de bouw van Campus Damwâld

Damwâld krijgt een nieuw onderkomen voor de huidige 3 basisscholen en tevens wordt de sporthal vervangen. Dit straks allemaal onder 1 dak : Campus Damwâld.
Het motto voor de bouw is Skjin, Grien, Tûk en Sûn (Schoon, Groen, Slim en Gezond). 

20 Mei 2019

Case Study Panasonic

Panasonic System Communications Europe heeft ons project bij Best Western Plus Groningen Plaza gekozen voor een case study voor op hun website. Uiteraard zijn wij daar erg trots op !

18 Maart 2019

Bezoek onze stand op de BCDN

Komende dagen zijn we weer aanwezig op de Business Contact Dagen Noord. Komt u ook even langs bij onze vernieuwde stand ? Wij staan op stand nummer 4130.