Telefonie
Netwerkbekabeling
Draadloze netwerken
Camerasystemen

Oplevering NEF Werk-Leerbedrijf Dokkum Kollum

NEF Werk-Leerbedrijf Dokkum Kollum gaf ons bedrijf opdracht voor het technisch samenvoegen van bedrijven en een volledige overgang naar het IP-netwerk.

De complexe opdracht omvatte het integreren van de vestigingen van voormalig TRION en OOSTERGO bedrijven. 
Hierbij moest een totale integratie worden gerealiseerd van de bestaande apparatuur, met ook nog analoge aansluitingen, systeem IP toestellen, SIP DECT, aangevuld met geintegreerd DECT, geintegreerde GSM, rapportage en telefoniste software.
Kortom een erg volledig project waar wij best trots op mogen zijn. Lees het artikel in Ondernemend Friesland: 
http://issuu.com/novema/docs/of_07_oktober_2014/68?e=6054436%2F9687444#
Ons bedrijf heeft met het indienen van deze case ook de Business Case Award gewonnen. 


Binnen NEF wordt gedeeltelijk gebruik gemaakt van de aanwezige Panasonic installatie in Kollum. Deze is door de unieke migratie mogelijkheid van Panasonic opgenomen in de all IP server NS1000.

Door de volledige overgang naar VoIP worden nu in totaal meer dan 180 van de 550 medewerkers via dat systeem aangesloten met een intern- en/of rechtstreeks telefoonnummer. Daarnaast worden ook 93 mobiele telefoons door middel van de unieke Voiceworks vast-mobiel integratie aangesloten via het systeem. Deze kunnen dus als intern toestel kiezen en worden gekozen. 

Een prachtig project waar we wederom erg trots op mogen zijn! Met dank aan de NEF.
Oplevering NEF Werk-Leerbedrijf Dokkum Kollum

Een greep uit onze projecten

18 Maart 2019

Bezoek onze stand op de BCDN

Komende dagen zijn we weer aanwezig op de Business Contact Dagen Noord. Komt u ook even langs bij onze vernieuwde stand ? Wij staan op stand nummer 4130.
 

23 Juli 2018

Voorkom hoge data rekeningen in het buitenlandVoorkom een hoge datarekening na je vakantie met deze tips

Tegenwoordig is dit de normaalste zaak van de wereld om je mobiel op vakantie net zo te gebruiken als thuis, maar denk je op dat moment wel na wat dit doet met je dataverbruik? Dagelijks worden gebruikers van data in het buitenland bij thuiskomst ‘verrast’ door (hele) hoge rekeningen. Let daarom extra goed op in het buitenland en lees onderstaande tips voordat je op vakantie gaat om dit te voorkomen.
 

19 Februari 2018

Omzetten ISDN

U wordt waarschijnlijk ook van alle kanten benaderd om tijdig het omzetten van ISDN te regelen.
En inderdaad: september 2019 is echt het einde voor de ISDN aansluitingen. KPN gaat de wijkcentrales allemaal omzetten naar volledige IP dienstverlening. Dat betekent voor veel klanten niets, zij zijn al lang op IP overgestapt, maar voor anderen moet het nog worden geregeld.
Eén tip: Wacht niet te lang want naar verluid is het echt over en uit en dus zou u zonder telefonie zitten als u te laat bent.