Telefonie
Netwerkbekabeling
Draadloze netwerken
Camerasystemen

Omrop Fryslân

Een van de meest succesvolle regionale zenders in Nederland is Omrop Fryslân. Onlangs heeft men besloten om de hele organisatie te her-organiseren.
Hierbij was het ook nodig om de telefooninstallatie te vervangen. We zijn erg blij dat we deze klus tot grote tevredenheid mochten uitvoeren.De keuze is gevallen op het allernieuwste IP platform van Panasonic: de NS1000.
Dit systeem is afgelopen jaar op de markt gekomen en heeft erg veel potentie. Het kan naadloos integreren met andere IP producten van Panasonic en het mooie is: de ontwikkeling van het platform is nog maar net begonnen! Er zijn erg veel nieuwe functies die nu of in de nabije toekomst het gebruik van comminicatiemiddelen vereenvoudigen en uitbreiden.

Omrop Frylân heeft er voor gekozen om zoveel mogelijk werkplek onafhankelijk te werken. Hiervoor gebruikt men veel DECT handsets die de gebruiker bij binnenkomst uit de lader pakt. Door een druk op de knop wordt hij of zij eenvoudig aanwezig gemeld. Bij vertrek wordt door het plaatsen in de lader automatisch de status op afwezig gezet.
Heel specifiek bij dit soort bedrijf is de koppeling naar de mengtafels en spelletjeslijnen etc.  
Wij mochten kort na oplevering de complimenten van het MT onvangen. Erg gewaardeerd!

Voor ons bedrijf een prachtig project. Een hele mooie referentie ook. We hopen dat we tot in lengte van jaren een goede en tevreden relatie met elkaar mogen hebben.
Omrop Fryslân

Een greep uit onze projecten

20 Augustus 2019

Volg de bouw van Campus Damwâld

Damwâld krijgt een nieuw onderkomen voor de huidige 3 basisscholen en tevens wordt de sporthal vervangen. Dit straks allemaal onder 1 dak : Campus Damwâld.
Het motto voor de bouw is Skjin, Grien, Tûk en Sûn (Schoon, Groen, Slim en Gezond). 

20 Mei 2019

Case Study Panasonic

Panasonic System Communications Europe heeft ons project bij Best Western Plus Groningen Plaza gekozen voor een case study voor op hun website. Uiteraard zijn wij daar erg trots op !

18 Maart 2019

Bezoek onze stand op de BCDN

Komende dagen zijn we weer aanwezig op de Business Contact Dagen Noord. Komt u ook even langs bij onze vernieuwde stand ? Wij staan op stand nummer 4130.