Telefonie
Netwerkbekabeling
Draadloze netwerken
Camerasystemen

Notebomer Bouwgroep

Bouwbedrijf verbetert bereikbaarheid

Notebomers Bouwgroep is een veelzijdig middelgroot familiebedrijf met de hoofdvestiging in Lutjegast en nevenvestigingen te Doezum en Surhuisterveen.


Na een interne verbouwing zijn de verschillende afdelingen meer bijelkaar ondergebracht. Ook de vestiging Surhuisterveen is sinds een tijdje erbij gekomen.

 

Het bedrijf heeft de beschikking gekregen over een nieuwe NCP hybride IP installatie waardoor zowel de verschillende vestigingen als de huisaansluitingen via het internet met elkaar verbonden konden worden.

Hierdoor is een ideale situatie gecreeerd waardoor de administratie/receptie een centrale rol voor alle vestigingen vervuld. 

Weer een prachtige situatie hoe IP tegenwoordig een oplossing kan zijn.

Notebomer Bouwgroep

Een greep uit onze projecten

20 Augustus 2019

Volg de bouw van Campus Damwâld

Damwâld krijgt een nieuw onderkomen voor de huidige 3 basisscholen en tevens wordt de sporthal vervangen. Dit straks allemaal onder 1 dak : Campus Damwâld.
Het motto voor de bouw is Skjin, Grien, Tûk en Sûn (Schoon, Groen, Slim en Gezond). 

20 Mei 2019

Case Study Panasonic

Panasonic System Communications Europe heeft ons project bij Best Western Plus Groningen Plaza gekozen voor een case study voor op hun website. Uiteraard zijn wij daar erg trots op !

18 Maart 2019

Bezoek onze stand op de BCDN

Komende dagen zijn we weer aanwezig op de Business Contact Dagen Noord. Komt u ook even langs bij onze vernieuwde stand ? Wij staan op stand nummer 4130.