Telefonie
Netwerkbekabeling
Draadloze netwerken
Camerasystemen

Notebomer Bouwgroep

Bouwbedrijf verbetert bereikbaarheid

Notebomers Bouwgroep is een veelzijdig middelgroot familiebedrijf met de hoofdvestiging in Lutjegast en nevenvestigingen te Doezum en Surhuisterveen.


Na een interne verbouwing zijn de verschillende afdelingen meer bijelkaar ondergebracht. Ook de vestiging Surhuisterveen is sinds een tijdje erbij gekomen.

 

Het bedrijf heeft de beschikking gekregen over een nieuwe NCP hybride IP installatie waardoor zowel de verschillende vestigingen als de huisaansluitingen via het internet met elkaar verbonden konden worden.

Hierdoor is een ideale situatie gecreeerd waardoor de administratie/receptie een centrale rol voor alle vestigingen vervuld. 

Weer een prachtige situatie hoe IP tegenwoordig een oplossing kan zijn.

Notebomer Bouwgroep

Een greep uit onze projecten

20 Mei 2019

Case Study Panasonic

Panasonic System Communications Europe heeft ons project bij Best Western Plus Groningen Plaza gekozen voor een case study voor op hun website. Uiteraard zijn wij daar erg trots op !

18 Maart 2019

Bezoek onze stand op de BCDN

Komende dagen zijn we weer aanwezig op de Business Contact Dagen Noord. Komt u ook even langs bij onze vernieuwde stand ? Wij staan op stand nummer 4130.
 

23 Juli 2018

Voorkom hoge data rekeningen in het buitenlandVoorkom een hoge datarekening na je vakantie met deze tips

Tegenwoordig is dit de normaalste zaak van de wereld om je mobiel op vakantie net zo te gebruiken als thuis, maar denk je op dat moment wel na wat dit doet met je dataverbruik? Dagelijks worden gebruikers van data in het buitenland bij thuiskomst ‘verrast’ door (hele) hoge rekeningen. Let daarom extra goed op in het buitenland en lees onderstaande tips voordat je op vakantie gaat om dit te voorkomen.