Telefonie
Netwerkbekabeling
Draadloze netwerken
Camerasystemen

Nordwin College

Nordwin College is het groene opleidingscentrum voor VMBO, MBO en Cursus & Contract onderwijs.
Vestigingen zijn in Leeuwarden 3x, Heerenveen, Sneek en Buitenpost.

Faber Telecom & Data is al flink wat jaren vaste relatie van Nordwin bij de aanleg en onderhoud van de data netweken en de telefooninstallaties op de vestigingen. Dat Nordwin met de tijd meegaat blijkt ook wel uit de uitrol van een compleet WiFi netwerk in alle vestigingen waardoor de leerlingen straks ook op moderne wijze lessen kunnen volgen. 
Hiervoor was het noodzakelijk om het bestaande datanetwerk uit te breiden.
Meeste vestigingen beschikken over data installaties volgens het
Siemon concept. Deze netwerkleverancier geldt als een van de meest innovatieve en toonaangevende fabrikanten op dit vakgebied. Men eist daarom ook van de installateurs een gedegen opleiding en correcte installatie op om langere termijn de stabiliteit en performance te kunnen waarborgen. Faber is al jarenlang een tevreden dealer van dit concept. 
Nordwin College

Een greep uit onze projecten

20 Augustus 2019

Volg de bouw van Campus Damwâld

Damwâld krijgt een nieuw onderkomen voor de huidige 3 basisscholen en tevens wordt de sporthal vervangen. Dit straks allemaal onder 1 dak : Campus Damwâld.
Het motto voor de bouw is Skjin, Grien, Tûk en Sûn (Schoon, Groen, Slim en Gezond). 

20 Mei 2019

Case Study Panasonic

Panasonic System Communications Europe heeft ons project bij Best Western Plus Groningen Plaza gekozen voor een case study voor op hun website. Uiteraard zijn wij daar erg trots op !

18 Maart 2019

Bezoek onze stand op de BCDN

Komende dagen zijn we weer aanwezig op de Business Contact Dagen Noord. Komt u ook even langs bij onze vernieuwde stand ? Wij staan op stand nummer 4130.