Telefonie
Netwerkbekabeling
Draadloze netwerken
Camerasystemen

Nordwin College

Nordwin College is het groene opleidingscentrum voor VMBO, MBO en Cursus & Contract onderwijs.
Vestigingen zijn in Leeuwarden 3x, Heerenveen, Sneek en Buitenpost.

Faber Telecom & Data is al flink wat jaren vaste relatie van Nordwin bij de aanleg en onderhoud van de data netweken en de telefooninstallaties op de vestigingen. Dat Nordwin met de tijd meegaat blijkt ook wel uit de uitrol van een compleet WiFi netwerk in alle vestigingen waardoor de leerlingen straks ook op moderne wijze lessen kunnen volgen. 
Hiervoor was het noodzakelijk om het bestaande datanetwerk uit te breiden.
Meeste vestigingen beschikken over data installaties volgens het
Siemon concept. Deze netwerkleverancier geldt als een van de meest innovatieve en toonaangevende fabrikanten op dit vakgebied. Men eist daarom ook van de installateurs een gedegen opleiding en correcte installatie op om langere termijn de stabiliteit en performance te kunnen waarborgen. Faber is al jarenlang een tevreden dealer van dit concept. 
Nordwin College

Een greep uit onze projecten

20 Mei 2019

Case Study Panasonic

Panasonic System Communications Europe heeft ons project bij Best Western Plus Groningen Plaza gekozen voor een case study voor op hun website. Uiteraard zijn wij daar erg trots op !

18 Maart 2019

Bezoek onze stand op de BCDN

Komende dagen zijn we weer aanwezig op de Business Contact Dagen Noord. Komt u ook even langs bij onze vernieuwde stand ? Wij staan op stand nummer 4130.
 

23 Juli 2018

Voorkom hoge data rekeningen in het buitenlandVoorkom een hoge datarekening na je vakantie met deze tips

Tegenwoordig is dit de normaalste zaak van de wereld om je mobiel op vakantie net zo te gebruiken als thuis, maar denk je op dat moment wel na wat dit doet met je dataverbruik? Dagelijks worden gebruikers van data in het buitenland bij thuiskomst ‘verrast’ door (hele) hoge rekeningen. Let daarom extra goed op in het buitenland en lees onderstaande tips voordat je op vakantie gaat om dit te voorkomen.