Telefonie
Netwerkbekabeling
Draadloze netwerken
Camerasystemen

Nordwin College

Nordwin College is het groene opleidingscentrum voor VMBO, MBO en Cursus & Contract onderwijs.
Vestigingen zijn in Leeuwarden 3x, Heerenveen, Sneek en Buitenpost.

Faber Telecom & Data is al flink wat jaren vaste relatie van Nordwin bij de aanleg en onderhoud van de data netweken en de telefooninstallaties op de vestigingen. Dat Nordwin met de tijd meegaat blijkt ook wel uit de uitrol van een compleet WiFi netwerk in alle vestigingen waardoor de leerlingen straks ook op moderne wijze lessen kunnen volgen. 
Hiervoor was het noodzakelijk om het bestaande datanetwerk uit te breiden.
Meeste vestigingen beschikken over data installaties volgens het
Siemon concept. Deze netwerkleverancier geldt als een van de meest innovatieve en toonaangevende fabrikanten op dit vakgebied. Men eist daarom ook van de installateurs een gedegen opleiding en correcte installatie op om langere termijn de stabiliteit en performance te kunnen waarborgen. Faber is al jarenlang een tevreden dealer van dit concept. 
Nordwin College

Een greep uit onze projecten

18 Maart 2019

Bezoek onze stand op de BCDN

Komende dagen zijn we weer aanwezig op de Business Contact Dagen Noord. Komt u ook even langs bij onze vernieuwde stand ? Wij staan op stand nummer 4130.
 

23 Juli 2018

Voorkom hoge data rekeningen in het buitenlandVoorkom een hoge datarekening na je vakantie met deze tips

Tegenwoordig is dit de normaalste zaak van de wereld om je mobiel op vakantie net zo te gebruiken als thuis, maar denk je op dat moment wel na wat dit doet met je dataverbruik? Dagelijks worden gebruikers van data in het buitenland bij thuiskomst ‘verrast’ door (hele) hoge rekeningen. Let daarom extra goed op in het buitenland en lees onderstaande tips voordat je op vakantie gaat om dit te voorkomen.
 

19 Februari 2018

Omzetten ISDN

U wordt waarschijnlijk ook van alle kanten benaderd om tijdig het omzetten van ISDN te regelen.
En inderdaad: september 2019 is echt het einde voor de ISDN aansluitingen. KPN gaat de wijkcentrales allemaal omzetten naar volledige IP dienstverlening. Dat betekent voor veel klanten niets, zij zijn al lang op IP overgestapt, maar voor anderen moet het nog worden geregeld.
Eén tip: Wacht niet te lang want naar verluid is het echt over en uit en dus zou u zonder telefonie zitten als u te laat bent.