Telefonie
Netwerkbekabeling
Draadloze netwerken
Camerasystemen

Nieuw overslagcentrum Hoekstra Sneek


Transport- en overslagbedrijf Hoekstra mogen we al jaren tot onze vaste klantenkring rekenen.
Het mooie bedrijf groeit snel en daardoor was er behoefte aan extra ruimte.
Bij de bouw van het nieuwe overslagcentrum hebben we een prachtige camera installatie, de WiFi, data en telefonie mogen verzorgen. Bij de verwerking van zoveel pakketten is het belangrijk om scherpe beelden te hebben van de werkzaamheden in de hal. Mocht er onverhoed een kleinigheid misgaan dan is dat vaak weer aan de hand van de beelden te traceren. De koppeling van de systemen met het kantoor is bijna vanzelfsprekend uitgevoerd met een glasvezelverbinding.
Hoekstra BV wensen we veel succes met dit prachtige gebouw.
 
Nieuw overslagcentrum Hoekstra Sneek

Een greep uit onze projecten

20 Mei 2019

Case Study Panasonic

Panasonic System Communications Europe heeft ons project bij Best Western Plus Groningen Plaza gekozen voor een case study voor op hun website. Uiteraard zijn wij daar erg trots op !

18 Maart 2019

Bezoek onze stand op de BCDN

Komende dagen zijn we weer aanwezig op de Business Contact Dagen Noord. Komt u ook even langs bij onze vernieuwde stand ? Wij staan op stand nummer 4130.
 

23 Juli 2018

Voorkom hoge data rekeningen in het buitenlandVoorkom een hoge datarekening na je vakantie met deze tips

Tegenwoordig is dit de normaalste zaak van de wereld om je mobiel op vakantie net zo te gebruiken als thuis, maar denk je op dat moment wel na wat dit doet met je dataverbruik? Dagelijks worden gebruikers van data in het buitenland bij thuiskomst ‘verrast’ door (hele) hoge rekeningen. Let daarom extra goed op in het buitenland en lees onderstaande tips voordat je op vakantie gaat om dit te voorkomen.