Telefonie
Netwerkbekabeling
Draadloze netwerken
Camerasystemen

Nieuw overslagcentrum Hoekstra Sneek


Transport- en overslagbedrijf Hoekstra mogen we al jaren tot onze vaste klantenkring rekenen.
Het mooie bedrijf groeit snel en daardoor was er behoefte aan extra ruimte.
Bij de bouw van het nieuwe overslagcentrum hebben we een prachtige camera installatie, de WiFi, data en telefonie mogen verzorgen. Bij de verwerking van zoveel pakketten is het belangrijk om scherpe beelden te hebben van de werkzaamheden in de hal. Mocht er onverhoed een kleinigheid misgaan dan is dat vaak weer aan de hand van de beelden te traceren. De koppeling van de systemen met het kantoor is bijna vanzelfsprekend uitgevoerd met een glasvezelverbinding.
Hoekstra BV wensen we veel succes met dit prachtige gebouw.
 
Nieuw overslagcentrum Hoekstra Sneek

Een greep uit onze projecten

18 Maart 2019

Bezoek onze stand op de BCDN

Komende dagen zijn we weer aanwezig op de Business Contact Dagen Noord. Komt u ook even langs bij onze vernieuwde stand ? Wij staan op stand nummer 4130.
 

23 Juli 2018

Voorkom hoge data rekeningen in het buitenlandVoorkom een hoge datarekening na je vakantie met deze tips

Tegenwoordig is dit de normaalste zaak van de wereld om je mobiel op vakantie net zo te gebruiken als thuis, maar denk je op dat moment wel na wat dit doet met je dataverbruik? Dagelijks worden gebruikers van data in het buitenland bij thuiskomst ‘verrast’ door (hele) hoge rekeningen. Let daarom extra goed op in het buitenland en lees onderstaande tips voordat je op vakantie gaat om dit te voorkomen.
 

19 Februari 2018

Omzetten ISDN

U wordt waarschijnlijk ook van alle kanten benaderd om tijdig het omzetten van ISDN te regelen.
En inderdaad: september 2019 is echt het einde voor de ISDN aansluitingen. KPN gaat de wijkcentrales allemaal omzetten naar volledige IP dienstverlening. Dat betekent voor veel klanten niets, zij zijn al lang op IP overgestapt, maar voor anderen moet het nog worden geregeld.
Eén tip: Wacht niet te lang want naar verluid is het echt over en uit en dus zou u zonder telefonie zitten als u te laat bent.