Telefonie
Netwerkbekabeling
Draadloze netwerken
Camerasystemen

Natuurmuseum

Natuurmuseum Fryslân. Een museum voor kinderen, ouders en grootouders, natuurliefhebbers en iedereen die wel eens een potvis van nabij wil zien, een rondje boven Fryslân wil vliegen of over de bodem van een sloot wil lopen. Zelf doen en beleven staat centraal in het museum en maken dit tot het natuurleukste museum van Fryslân! Aldus de website.
 
Het is een prachtig museum waarbij na binnenkomst het prachtige atrium direct in het oog springt.
Een zeer bekende recente expositie was Animal Inside Out die duizenden bezoekers trok.

Het museum maakt gebruik van de nieuwste Panasonic NS700 all IP oplossing. Voor de draadloze toestellen zijn door het museum een aantal DECT zenders geplaatst om gesprekken naadloos te kunnen blijven volgen waar men zich ook bevindt.
Het systeem beschikt over zeer veel facilteiten die men direct of in de toekomst kan gebruiken. Denk ook aan koppeling met mobiele toestellen, integratie met data bases etc.
Wij zijn blij dit mooie museum als klant te mogen hebben.
Natuurmuseum

Een greep uit onze projecten

20 Mei 2019

Case Study Panasonic

Panasonic System Communications Europe heeft ons project bij Best Western Plus Groningen Plaza gekozen voor een case study voor op hun website. Uiteraard zijn wij daar erg trots op !

18 Maart 2019

Bezoek onze stand op de BCDN

Komende dagen zijn we weer aanwezig op de Business Contact Dagen Noord. Komt u ook even langs bij onze vernieuwde stand ? Wij staan op stand nummer 4130.
 

23 Juli 2018

Voorkom hoge data rekeningen in het buitenlandVoorkom een hoge datarekening na je vakantie met deze tips

Tegenwoordig is dit de normaalste zaak van de wereld om je mobiel op vakantie net zo te gebruiken als thuis, maar denk je op dat moment wel na wat dit doet met je dataverbruik? Dagelijks worden gebruikers van data in het buitenland bij thuiskomst ‘verrast’ door (hele) hoge rekeningen. Let daarom extra goed op in het buitenland en lees onderstaande tips voordat je op vakantie gaat om dit te voorkomen.