Telefonie
Netwerkbekabeling
Draadloze netwerken
Camerasystemen

Multi Tech Service

Multi Tech Service is een snel groeiend bedrijf wat zich voornamelijk bezig houdt met panelen-, machinebouw en besturingstechniek. Kenmerkend is de nuchtere, technisch hoogstaande aanpak. Hierdoor zijn al vele unieke producten ontworpen en geplaatst.  
Het bedrijf is vanwege het ontstane ruimtegebrek verhuisd naar een prachtig bedrijfspand in Oosternijkerk. Hier is voldoende ruimte om de verdere groei op te vangen. Het bestaande pand in Niawier blijft ook voor opslag en kantoorfunctie behouden.

Om de communicatie tussen de beide panden te optimaliseren, met zoveel mogelijk gebruik van bestaande apparatuur, is een Panasonic IP oplossing toegepast. De NS700 IP communicatieserver zorgt er voor dat de vaste, draadloze en ook de GSM toestellen allemaal geintegreerd zijn in één systeem. Sturing van toegangsdeuren en hekken op afstand is ook op beide vestigingen mogelijk hierdoor.

Ook is in en rondom beide panden een camerasysteem aanwezig. Gedeeltelijk is het bestaande systeem aangepast en uitgebreid. Op beide vestigingen is hierdoor een uitgebreid overzicht mogelijk. Ook hier zijn de vestigingen gekoppeld en natuurlijk ook op afstand te bekijken. 
In de lijn met de kernwaarden van het bedrijf is ook hier gebruik gemaakt van kwaliteits producten zoals o.a. Panasonic.

 
Multi Tech Service

Een greep uit onze projecten

20 Mei 2019

Case Study Panasonic

Panasonic System Communications Europe heeft ons project bij Best Western Plus Groningen Plaza gekozen voor een case study voor op hun website. Uiteraard zijn wij daar erg trots op !

18 Maart 2019

Bezoek onze stand op de BCDN

Komende dagen zijn we weer aanwezig op de Business Contact Dagen Noord. Komt u ook even langs bij onze vernieuwde stand ? Wij staan op stand nummer 4130.
 

23 Juli 2018

Voorkom hoge data rekeningen in het buitenlandVoorkom een hoge datarekening na je vakantie met deze tips

Tegenwoordig is dit de normaalste zaak van de wereld om je mobiel op vakantie net zo te gebruiken als thuis, maar denk je op dat moment wel na wat dit doet met je dataverbruik? Dagelijks worden gebruikers van data in het buitenland bij thuiskomst ‘verrast’ door (hele) hoge rekeningen. Let daarom extra goed op in het buitenland en lees onderstaande tips voordat je op vakantie gaat om dit te voorkomen.