Telefonie
Netwerkbekabeling
Draadloze netwerken
Camerasystemen

MOA

MOA is een sociaal ontwikkel- en werkbedrijf. In een inclusieve samenleving komt iedereen tot zijn recht. Het maakt niet uit wat je achtergrond, geslacht, leeftijd, talenten of beperkingen zijn. Iedereen neemt op een gelijkwaardige manier deel aan de Mienskip. MOA spreekt mensen aan op hun mogelijkheden. Niet op hun beperkingen. Voor sommige mensen lijkt dat onmogelijk. Voor MOA niet! De meeste mensen redden zich prima. Lukt het even niet? Dan kun je tijdelijk bijstand krijgen. MOA helpt je om weer een baan te vinden en zelfredzaam te worden.

Maatschappelijke Onderneming Achtkarspelen
Wat is MOA?
“Mensen in hun eigen sociale omgeving deel uit laten maken van de maatschappij en daarmee een groter gevoel van eigenwaarde creëren.”
MOA is een laagdrempelige ontmoetingsplek, waar werkzoekenden van elkaars kwaliteiten en netwerken gebruikmaken. Bij ons kunnen mensen: De MOA biedt zo mensen de kans om van waarde te zijn binnen de eigen mienskip.

https://moa-werkt.nl

Faber Telecom & Data heeft voor MOA de vaste, mobiele telefonie en internetverbindingen opnieuw ingericht en de abonnementen overgenomen van een andere provider. Hiermee is een aanzienlijke kostenbesparing gerealiseerd ten opzichte van de oude abonnementen. Geld dat nu besteed kan worden aan het maatschappelijke doel van MOA.

De samenwerking is echter twee kanten op. MOA heeft een demontage afdeling voor elektronische apparatuur en doet dit nu ook voor Faber Telecom & Data. Op deze afdeling worden alle componenten van onder andere oude telefoontoestellen van elkaar gescheiden voor recyclingsdoeleinden. Zo komt er minder op de afvalberg terecht en dragen ook wij ons maatschappelijke steentje bij. Een win-win situatie wat ons betreft.
MOA

Een greep uit onze projecten

20 Augustus 2019

Volg de bouw van Campus Damwâld

Damwâld krijgt een nieuw onderkomen voor de huidige 3 basisscholen en tevens wordt de sporthal vervangen. Dit straks allemaal onder 1 dak : Campus Damwâld.
Het motto voor de bouw is Skjin, Grien, Tûk en Sûn (Schoon, Groen, Slim en Gezond). 

20 Mei 2019

Case Study Panasonic

Panasonic System Communications Europe heeft ons project bij Best Western Plus Groningen Plaza gekozen voor een case study voor op hun website. Uiteraard zijn wij daar erg trots op !

18 Maart 2019

Bezoek onze stand op de BCDN

Komende dagen zijn we weer aanwezig op de Business Contact Dagen Noord. Komt u ook even langs bij onze vernieuwde stand ? Wij staan op stand nummer 4130.