Telefonie
Netwerkbekabeling
Draadloze netwerken
Camerasystemen

Martinihotel

Martinihotel Groningen breidt uit

Het Martinihotel is een bekend, mooi, centraal gelegen hotel in de stad Groningen. Het maakt onderdeel uit van de Martini hotel groep waaronder o.a. ook Budd Gett hostels, het Brinkhotel in Zuidlaren en de Rietschans in Haren.  

Martinihotel heeft een tijdje terug een fikse verbouwing ondergaan en hierdoor werd ook de bestaande telefooninstallatie te klein en moest dus worden vervangen. 

Gekozen is voor een IP TDE600 centrale vanwege de functionaliteit en uitbreidingmogelijkheid op langere termijn.

Eventueel kan later worden doorgekoppeld via IP naar andere hotels van de eigenaar.

Het systeem is gekoppeld op de frontoffice software van Hotel Concepts. Alles draait in een data centre, dus de koppelingen zijn via IP uitgevoerd.

 

Een prachtige oplossing dus voor het Martinihotel en een mooie referentie voor ons!

Martinihotel

Een greep uit onze projecten

20 Augustus 2019

Volg de bouw van Campus Damwâld

Damwâld krijgt een nieuw onderkomen voor de huidige 3 basisscholen en tevens wordt de sporthal vervangen. Dit straks allemaal onder 1 dak : Campus Damwâld.
Het motto voor de bouw is Skjin, Grien, Tûk en Sûn (Schoon, Groen, Slim en Gezond). 

20 Mei 2019

Case Study Panasonic

Panasonic System Communications Europe heeft ons project bij Best Western Plus Groningen Plaza gekozen voor een case study voor op hun website. Uiteraard zijn wij daar erg trots op !

18 Maart 2019

Bezoek onze stand op de BCDN

Komende dagen zijn we weer aanwezig op de Business Contact Dagen Noord. Komt u ook even langs bij onze vernieuwde stand ? Wij staan op stand nummer 4130.