Telefonie
Netwerkbekabeling
Draadloze netwerken
Camerasystemen

Makelaardij Sneek

Bij Makelaardij Sneek aan het Oud Kerkhof 4 in Sneek staat een enthousiast team voor u klaar dat met veel kennis en inzet transacties in de woningmarkt begeleid. Door de jarenlange kennis in deze markt kunt u er van uitgaan dat uw koop of verkoop in goede handen is! Het werkgebied is hoofdzakelijk Súdwest-Fryslân met als middelpunt natuurlijk het mooie Sneek.
https://www.makelaardijsneek.nl/

Makelaardij Sneek maakt tot grote tevredenheid gebruik van een Managed Voice oplossing. Hierdoor is men verzekerd van goede en flexibele bereibaarheid en natuurlijk groeit het platform automatisch mee in de ontwikkelingen.


Makelaardij Sneek

Een greep uit onze projecten

20 Augustus 2019

Volg de bouw van Campus Damwâld

Damwâld krijgt een nieuw onderkomen voor de huidige 3 basisscholen en tevens wordt de sporthal vervangen. Dit straks allemaal onder 1 dak : Campus Damwâld.
Het motto voor de bouw is Skjin, Grien, Tûk en Sûn (Schoon, Groen, Slim en Gezond). 

20 Mei 2019

Case Study Panasonic

Panasonic System Communications Europe heeft ons project bij Best Western Plus Groningen Plaza gekozen voor een case study voor op hun website. Uiteraard zijn wij daar erg trots op !

18 Maart 2019

Bezoek onze stand op de BCDN

Komende dagen zijn we weer aanwezig op de Business Contact Dagen Noord. Komt u ook even langs bij onze vernieuwde stand ? Wij staan op stand nummer 4130.