Telefonie
Netwerkbekabeling
Draadloze netwerken
Camerasystemen

Lawei

Schouwburg de Lawei wordt grondig ver(her)bouwd. Hierbij wordt een totaal nieuwe data infrastructuur aangelegd en ook de telefonie wordt opnieuw ingericht.
Faber Telecom & Data is in opdracht van installateur Pranger Rosier Installaties bezig om deze data installatie te verzorgen.
Dat binnen een schouwburg de data niet alleen voor het computernetwerk wordt gebruikt lijkt vanzelfsprekend. Er zijn heel veel technieken die via de universele bekabeling worden aangestuurd.

 
Denk hierbij aan bijvoorbeeld geluid- en lichtsturing, beheer van het klimaat met luchtverversing per ruimte, de telefoniediensten en nog vele andere zaken.

De telefooninstallatie 
Gelukkig beschikt de Lawei al een tijd over de TDE100 IP installatie die eenvoudig kan worden aangepast en uitgebreid naar de nieuwe situatie. De oppervlakte van de totale bouw wordt aanzienlijk uitgebreid omdat ook de Meldij nu onderdeel uitmaakt van het geheel.
Lawei

Een greep uit onze projecten

20 Augustus 2019

Volg de bouw van Campus Damwâld

Damwâld krijgt een nieuw onderkomen voor de huidige 3 basisscholen en tevens wordt de sporthal vervangen. Dit straks allemaal onder 1 dak : Campus Damwâld.
Het motto voor de bouw is Skjin, Grien, Tûk en Sûn (Schoon, Groen, Slim en Gezond). 

20 Mei 2019

Case Study Panasonic

Panasonic System Communications Europe heeft ons project bij Best Western Plus Groningen Plaza gekozen voor een case study voor op hun website. Uiteraard zijn wij daar erg trots op !

18 Maart 2019

Bezoek onze stand op de BCDN

Komende dagen zijn we weer aanwezig op de Business Contact Dagen Noord. Komt u ook even langs bij onze vernieuwde stand ? Wij staan op stand nummer 4130.