Telefonie
Netwerkbekabeling
Draadloze netwerken
Camerasystemen

Lawei

Schouwburg de Lawei wordt grondig ver(her)bouwd. Hierbij wordt een totaal nieuwe data infrastructuur aangelegd en ook de telefonie wordt opnieuw ingericht.
Faber Telecom & Data is in opdracht van installateur Pranger Rosier Installaties bezig om deze data installatie te verzorgen.
Dat binnen een schouwburg de data niet alleen voor het computernetwerk wordt gebruikt lijkt vanzelfsprekend. Er zijn heel veel technieken die via de universele bekabeling worden aangestuurd.

 
Denk hierbij aan bijvoorbeeld geluid- en lichtsturing, beheer van het klimaat met luchtverversing per ruimte, de telefoniediensten en nog vele andere zaken.

De telefooninstallatie 
Gelukkig beschikt de Lawei al een tijd over de TDE100 IP installatie die eenvoudig kan worden aangepast en uitgebreid naar de nieuwe situatie. De oppervlakte van de totale bouw wordt aanzienlijk uitgebreid omdat ook de Meldij nu onderdeel uitmaakt van het geheel.
Lawei

Een greep uit onze projecten

20 Mei 2019

Case Study Panasonic

Panasonic System Communications Europe heeft ons project bij Best Western Plus Groningen Plaza gekozen voor een case study voor op hun website. Uiteraard zijn wij daar erg trots op !

18 Maart 2019

Bezoek onze stand op de BCDN

Komende dagen zijn we weer aanwezig op de Business Contact Dagen Noord. Komt u ook even langs bij onze vernieuwde stand ? Wij staan op stand nummer 4130.
 

23 Juli 2018

Voorkom hoge data rekeningen in het buitenlandVoorkom een hoge datarekening na je vakantie met deze tips

Tegenwoordig is dit de normaalste zaak van de wereld om je mobiel op vakantie net zo te gebruiken als thuis, maar denk je op dat moment wel na wat dit doet met je dataverbruik? Dagelijks worden gebruikers van data in het buitenland bij thuiskomst ‘verrast’ door (hele) hoge rekeningen. Let daarom extra goed op in het buitenland en lees onderstaande tips voordat je op vakantie gaat om dit te voorkomen.