Telefonie
Netwerkbekabeling
Draadloze netwerken
Camerasystemen

Landgoed de Berenkuil

De Berenkuil is al bijna 65 jaar een gezinscamping waar natuurbeleving, kampeerplezier, kinderpret en comfort voorop staan
Landgoed De Berenkuil is onderdeel van het Nationaal Landschap Drentsche Aa en ligt aan de rand van het Unesco Global Geopark De Hondsrug. Al sinds 1952 komen gasten onder de Berenkuilpoort door als start van een vakantie in Drenthe, 12 kilometer ten zuiden van Assen bij Blues Village Grolloo.

Het bedrijf heeft kortgeleden een flinke uitbreiding ondergaan met de bouw van een nieuwe binnenspeeltuin en daarnaast is ook de automatisering, telefonie en camerabewaking aangepast en vernieuwd. 


Omdat er een zomer- en winterreceptie zijn moeten verschillende facilitieten op meerdere plaatsen beschikbaar zijn. De verschillende gebouwen zijn onderling met glasvezel aan elkaar gekoppeld en automatisering en communicatie zijn zodoende flexibel te gerbuiken. Voor de bewaking en extra veiligheid voor de gasten is een camerasysteem geplaatst.
Samen met de professionals en onze goede relatie VH ICT is het project succesvol afgerond.
Landgoed de Berenkuil is weer helemaal bij de tijd!
Landgoed de Berenkuil

Een greep uit onze projecten

20 Mei 2019

Case Study Panasonic

Panasonic System Communications Europe heeft ons project bij Best Western Plus Groningen Plaza gekozen voor een case study voor op hun website. Uiteraard zijn wij daar erg trots op !

18 Maart 2019

Bezoek onze stand op de BCDN

Komende dagen zijn we weer aanwezig op de Business Contact Dagen Noord. Komt u ook even langs bij onze vernieuwde stand ? Wij staan op stand nummer 4130.
 

23 Juli 2018

Voorkom hoge data rekeningen in het buitenlandVoorkom een hoge datarekening na je vakantie met deze tips

Tegenwoordig is dit de normaalste zaak van de wereld om je mobiel op vakantie net zo te gebruiken als thuis, maar denk je op dat moment wel na wat dit doet met je dataverbruik? Dagelijks worden gebruikers van data in het buitenland bij thuiskomst ‘verrast’ door (hele) hoge rekeningen. Let daarom extra goed op in het buitenland en lees onderstaande tips voordat je op vakantie gaat om dit te voorkomen.