Telefonie
Netwerkbekabeling
Draadloze netwerken
Camerasystemen

Landgoed de Berenkuil

De Berenkuil is al bijna 65 jaar een gezinscamping waar natuurbeleving, kampeerplezier, kinderpret en comfort voorop staan
Landgoed De Berenkuil is onderdeel van het Nationaal Landschap Drentsche Aa en ligt aan de rand van het Unesco Global Geopark De Hondsrug. Al sinds 1952 komen gasten onder de Berenkuilpoort door als start van een vakantie in Drenthe, 12 kilometer ten zuiden van Assen bij Blues Village Grolloo.

Het bedrijf heeft kortgeleden een flinke uitbreiding ondergaan met de bouw van een nieuwe binnenspeeltuin en daarnaast is ook de automatisering, telefonie en camerabewaking aangepast en vernieuwd. 


Omdat er een zomer- en winterreceptie zijn moeten verschillende facilitieten op meerdere plaatsen beschikbaar zijn. De verschillende gebouwen zijn onderling met glasvezel aan elkaar gekoppeld en automatisering en communicatie zijn zodoende flexibel te gerbuiken. Voor de bewaking en extra veiligheid voor de gasten is een camerasysteem geplaatst.
Samen met de professionals en onze goede relatie VH ICT is het project succesvol afgerond.
Landgoed de Berenkuil is weer helemaal bij de tijd!
Landgoed de Berenkuil

Een greep uit onze projecten

20 Augustus 2019

Volg de bouw van Campus Damwâld

Damwâld krijgt een nieuw onderkomen voor de huidige 3 basisscholen en tevens wordt de sporthal vervangen. Dit straks allemaal onder 1 dak : Campus Damwâld.
Het motto voor de bouw is Skjin, Grien, Tûk en Sûn (Schoon, Groen, Slim en Gezond). 

20 Mei 2019

Case Study Panasonic

Panasonic System Communications Europe heeft ons project bij Best Western Plus Groningen Plaza gekozen voor een case study voor op hun website. Uiteraard zijn wij daar erg trots op !

18 Maart 2019

Bezoek onze stand op de BCDN

Komende dagen zijn we weer aanwezig op de Business Contact Dagen Noord. Komt u ook even langs bij onze vernieuwde stand ? Wij staan op stand nummer 4130.