Telefonie
Netwerkbekabeling
Draadloze netwerken
Camerasystemen

Kooyenga groep

Vanuit de Friese stad Dokkum biedt de bekende Kooyenga Groep overheden in geheel Nederland tijdelijke professionals aan. Een team van ruim 250 enthousiaste specialisten staat klaar om voor korte en lange periodes ondersteuning op maat te bieden.

Kooyenga schrijft op haar website dat het bedrijf ondanks de forse groei die het heeft meegemaakt toch graag met korte lijnen en een informele cultuur blijft communiceren. Dat is ook wat Faber Telecom & Data hoog in het vaandel heeft. 
Kort geleden heeft ons bedrijf de gehele telefonie omgeving mogen vervangen. Beide vestigingen in Dokkum en Breda zijn door middel van de IP omgeving naadloos aan elkaar gekoppeld.

We kregen een leuke referentie van Kooyenga, klik op lees verder 

 
Peter Holwerda van de Kooyenga Groep:

Na bijna 15 jaar met een Ericsson telefooncentrale te hebben gewerkt, werden wij door de tijd genoodzaakt ons te oriënteren op iets nieuws en mee te gaan in de wereld van het bellen over internet. Daar wij erg gehecht zijn aan ’t oude, maar toch ook graag meegaan met de innovatie zochten wij een partij die net als wij nuchter en Fries maar tevens vooruitstrevend denkt. Tegelijkertijd wilden wij graag binnen de regio een dergelijke opdracht uitzetten, aangezien wij van mening zijn dat er al voldoende wordt aanbesteed aan de laagste bieder en niet altijd op kwaliteit wordt geselecteerd. Een derde punt van groot belang is goede en snelle service.
 
Deze punten bij elkaar brachten ons bij Faber Telecom & Data. Een plezierige en betrouwbare gesprekspartner en leverancier van een fantastische service. Een dergelijke service is om trots op te zijn!!
Kooyenga groep

Een greep uit onze projecten

20 Augustus 2019

Volg de bouw van Campus Damwâld

Damwâld krijgt een nieuw onderkomen voor de huidige 3 basisscholen en tevens wordt de sporthal vervangen. Dit straks allemaal onder 1 dak : Campus Damwâld.
Het motto voor de bouw is Skjin, Grien, Tûk en Sûn (Schoon, Groen, Slim en Gezond). 

20 Mei 2019

Case Study Panasonic

Panasonic System Communications Europe heeft ons project bij Best Western Plus Groningen Plaza gekozen voor een case study voor op hun website. Uiteraard zijn wij daar erg trots op !

18 Maart 2019

Bezoek onze stand op de BCDN

Komende dagen zijn we weer aanwezig op de Business Contact Dagen Noord. Komt u ook even langs bij onze vernieuwde stand ? Wij staan op stand nummer 4130.