Telefonie
Netwerkbekabeling
Draadloze netwerken
Camerasystemen

Kooi Security

Kooi Security uit Drachten is gespecialiseerd in het beveiligen van bouwplaatsen op afgelegen gebieden, door middel van haar beveiligingsconcept "UFO" (Unit For Observation). Kooi werkt samen met diverse Europese partners op het gebied van manbewaking, service en onderhoud en meldkameractiviteiten. Kooi Security is thans werkzaam in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland en Luxemburg.

Onlangs heeft Kooi intrek genomen in het voormalige gebouw van de Nederlandse bank in Drachten.
Een van de specialiteiten van het bedrijf is de beveiliging van panden en objecten met directe melding naar de eigen meldkamer.
Zo is een actieve bewaking van uw bedrijf mogelijk met camera's. De centralist kan bij calimiteiten direct acie ondernemen.

Faber Telecom & Data heeft het datanetwerk en de telefonie installatie mogen leveren. Er is gekozen voor een eigen moderne Panasonic NS1000 IP server, omdat men hoge eisen aan kwaliteit en betrouwbaarheid stelt.
 
Kooi Security

Een greep uit onze projecten

20 Augustus 2019

Volg de bouw van Campus Damwâld

Damwâld krijgt een nieuw onderkomen voor de huidige 3 basisscholen en tevens wordt de sporthal vervangen. Dit straks allemaal onder 1 dak : Campus Damwâld.
Het motto voor de bouw is Skjin, Grien, Tûk en Sûn (Schoon, Groen, Slim en Gezond). 

20 Mei 2019

Case Study Panasonic

Panasonic System Communications Europe heeft ons project bij Best Western Plus Groningen Plaza gekozen voor een case study voor op hun website. Uiteraard zijn wij daar erg trots op !

18 Maart 2019

Bezoek onze stand op de BCDN

Komende dagen zijn we weer aanwezig op de Business Contact Dagen Noord. Komt u ook even langs bij onze vernieuwde stand ? Wij staan op stand nummer 4130.