Telefonie
Netwerkbekabeling
Draadloze netwerken
Camerasystemen

Klein Vaarwater Ameland

Vakantie en recreatiepark Klein Vaarwater op Ameland heeft het gehele centrumgebouw vernieuwd. De receptie, de winkel, het restaurant, het zwembad, de bowling en het speelparadijs zijn allemaal verplaatst en vernieuwd. Een gigantische operatie in kort tijdsbestek.
Samen met de opdrachtgever en in goede samenwerking met installateur Pranger-Rosier Installaties hebben wij de gehele communicatie- en data installatie mogen vernieuwen en aanpassen. Het betreft o.a. de data-, telefonie en WiFi omgeving, glasverbindingen, etc.

 
Ook het Strandhotel Buren aan Zee en strandpaviljoen 'T Strandhuys zijn onderdeel van het geheel en zijn allemaal onderdeel van het totale nieuwe systeem. Het gehele bedrijf beschikt voor de telefonie over een Panasonc NS700 IP communicatie server waarop alle panden zijn aangesloten en ook een aantal GSM gebruikers zijn geïntegreerd.Bedrijfszeker en toekomstvast!
Klein Vaarwater Ameland

Een greep uit onze projecten

20 Mei 2019

Case Study Panasonic

Panasonic System Communications Europe heeft ons project bij Best Western Plus Groningen Plaza gekozen voor een case study voor op hun website. Uiteraard zijn wij daar erg trots op !

18 Maart 2019

Bezoek onze stand op de BCDN

Komende dagen zijn we weer aanwezig op de Business Contact Dagen Noord. Komt u ook even langs bij onze vernieuwde stand ? Wij staan op stand nummer 4130.
 

23 Juli 2018

Voorkom hoge data rekeningen in het buitenlandVoorkom een hoge datarekening na je vakantie met deze tips

Tegenwoordig is dit de normaalste zaak van de wereld om je mobiel op vakantie net zo te gebruiken als thuis, maar denk je op dat moment wel na wat dit doet met je dataverbruik? Dagelijks worden gebruikers van data in het buitenland bij thuiskomst ‘verrast’ door (hele) hoge rekeningen. Let daarom extra goed op in het buitenland en lees onderstaande tips voordat je op vakantie gaat om dit te voorkomen.