Telefonie
Netwerkbekabeling
Draadloze netwerken
Camerasystemen

Klein Vaarwater Ameland

Vakantie en recreatiepark Klein Vaarwater op Ameland heeft het gehele centrumgebouw vernieuwd. De receptie, de winkel, het restaurant, het zwembad, de bowling en het speelparadijs zijn allemaal verplaatst en vernieuwd. Een gigantische operatie in kort tijdsbestek.
Samen met de opdrachtgever en in goede samenwerking met installateur Pranger-Rosier Installaties hebben wij de gehele communicatie- en data installatie mogen vernieuwen en aanpassen. Het betreft o.a. de data-, telefonie en WiFi omgeving, glasverbindingen, etc.

 
Ook het Strandhotel Buren aan Zee en strandpaviljoen 'T Strandhuys zijn onderdeel van het geheel en zijn allemaal onderdeel van het totale nieuwe systeem. Het gehele bedrijf beschikt voor de telefonie over een Panasonc NS700 IP communicatie server waarop alle panden zijn aangesloten en ook een aantal GSM gebruikers zijn geïntegreerd.Bedrijfszeker en toekomstvast!
Klein Vaarwater Ameland

Een greep uit onze projecten

18 Maart 2019

Bezoek onze stand op de BCDN

Komende dagen zijn we weer aanwezig op de Business Contact Dagen Noord. Komt u ook even langs bij onze vernieuwde stand ? Wij staan op stand nummer 4130.
 

23 Juli 2018

Voorkom hoge data rekeningen in het buitenlandVoorkom een hoge datarekening na je vakantie met deze tips

Tegenwoordig is dit de normaalste zaak van de wereld om je mobiel op vakantie net zo te gebruiken als thuis, maar denk je op dat moment wel na wat dit doet met je dataverbruik? Dagelijks worden gebruikers van data in het buitenland bij thuiskomst ‘verrast’ door (hele) hoge rekeningen. Let daarom extra goed op in het buitenland en lees onderstaande tips voordat je op vakantie gaat om dit te voorkomen.
 

19 Februari 2018

Omzetten ISDN

U wordt waarschijnlijk ook van alle kanten benaderd om tijdig het omzetten van ISDN te regelen.
En inderdaad: september 2019 is echt het einde voor de ISDN aansluitingen. KPN gaat de wijkcentrales allemaal omzetten naar volledige IP dienstverlening. Dat betekent voor veel klanten niets, zij zijn al lang op IP overgestapt, maar voor anderen moet het nog worden geregeld.
Eén tip: Wacht niet te lang want naar verluid is het echt over en uit en dus zou u zonder telefonie zitten als u te laat bent.