Telefonie
Netwerkbekabeling
Draadloze netwerken
Camerasystemen

Klein Vaarwater Ameland

Vakantie en recreatiepark Klein Vaarwater op Ameland heeft het gehele centrumgebouw vernieuwd. De receptie, de winkel, het restaurant, het zwembad, de bowling en het speelparadijs zijn allemaal verplaatst en vernieuwd. Een gigantische operatie in kort tijdsbestek.
Samen met de opdrachtgever en in goede samenwerking met installateur Pranger-Rosier Installaties hebben wij de gehele communicatie- en data installatie mogen vernieuwen en aanpassen. Het betreft o.a. de data-, telefonie en WiFi omgeving, glasverbindingen, etc.

 
Ook het Strandhotel Buren aan Zee en strandpaviljoen 'T Strandhuys zijn onderdeel van het geheel en zijn allemaal onderdeel van het totale nieuwe systeem. Het gehele bedrijf beschikt voor de telefonie over een Panasonc NS700 IP communicatie server waarop alle panden zijn aangesloten en ook een aantal GSM gebruikers zijn geïntegreerd.Bedrijfszeker en toekomstvast!
Klein Vaarwater Ameland

Een greep uit onze projecten

20 Augustus 2019

Volg de bouw van Campus Damwâld

Damwâld krijgt een nieuw onderkomen voor de huidige 3 basisscholen en tevens wordt de sporthal vervangen. Dit straks allemaal onder 1 dak : Campus Damwâld.
Het motto voor de bouw is Skjin, Grien, Tûk en Sûn (Schoon, Groen, Slim en Gezond). 

20 Mei 2019

Case Study Panasonic

Panasonic System Communications Europe heeft ons project bij Best Western Plus Groningen Plaza gekozen voor een case study voor op hun website. Uiteraard zijn wij daar erg trots op !

18 Maart 2019

Bezoek onze stand op de BCDN

Komende dagen zijn we weer aanwezig op de Business Contact Dagen Noord. Komt u ook even langs bij onze vernieuwde stand ? Wij staan op stand nummer 4130.