Telefonie
Netwerkbekabeling
Draadloze netwerken
Camerasystemen

King Metaal investeert in camerasysteem

Onlangs heeft ons bedrijf een fraai Panasonic camerasysteem opgeleverd bij King Metaal in Franeker.

King Metaal is een onafhankelijk en allround metaalbedrijf in Franeker. Het bedrijf ontwikkelt, produceert en levert alle denkbare en ondenkbare metaaltoepassingen, van (machine)onderdelen en plaatwerk tot complete machines en installaties.
 
Vanwege een aantal ongewenste bezoeken is onlangs besloten om camerabewaking rondom het bedrijf aan te leggen. 
De keuze voor de uiteindelijke installatie is gemaakt na een uitvoerige test. Vooral in kritische situaties bleek de kwaliteit van de Panasonic camerasystemen superieur t.o.v. de vergelijkbare soorten.
Dit wordt gerealiseerd doordat Panasonic op dit moment als enige fabrikant gebruik maakt van MOS opname sensoren.
Deze elementen zijn zeer lichtgevoelig en gebruiken daarnaast ook erg weinig energie. Mede daardoor is een iets hogere investering vaak op den duur toch veel aantrekkelijker.

Panasonic heeft verantwoord omgaan met de energie hoog in het vaandel staan. 

We zijn erg blij deze mooie opdracht voor King Metaal tot tevredenheid te hebben kunnen uitvoeren.
 
King Metaal investeert in camerasysteem

Een greep uit onze projecten

18 Maart 2019

Bezoek onze stand op de BCDN

Komende dagen zijn we weer aanwezig op de Business Contact Dagen Noord. Komt u ook even langs bij onze vernieuwde stand ? Wij staan op stand nummer 4130.
 

23 Juli 2018

Voorkom hoge data rekeningen in het buitenlandVoorkom een hoge datarekening na je vakantie met deze tips

Tegenwoordig is dit de normaalste zaak van de wereld om je mobiel op vakantie net zo te gebruiken als thuis, maar denk je op dat moment wel na wat dit doet met je dataverbruik? Dagelijks worden gebruikers van data in het buitenland bij thuiskomst ‘verrast’ door (hele) hoge rekeningen. Let daarom extra goed op in het buitenland en lees onderstaande tips voordat je op vakantie gaat om dit te voorkomen.
 

19 Februari 2018

Omzetten ISDN

U wordt waarschijnlijk ook van alle kanten benaderd om tijdig het omzetten van ISDN te regelen.
En inderdaad: september 2019 is echt het einde voor de ISDN aansluitingen. KPN gaat de wijkcentrales allemaal omzetten naar volledige IP dienstverlening. Dat betekent voor veel klanten niets, zij zijn al lang op IP overgestapt, maar voor anderen moet het nog worden geregeld.
Eén tip: Wacht niet te lang want naar verluid is het echt over en uit en dus zou u zonder telefonie zitten als u te laat bent.