Telefonie
Netwerkbekabeling
Draadloze netwerken
Camerasystemen

Kijlstra Personenvervoer en Ambulancegroep

Kijlstra Personenvervoer en Ambulancegroep is een bekende naam in Fryslân. Begin dit jaar zijn ze verhuisd vanuit het centrum van Drachten naar het nieuwe pand aan de Ottolaan op het bedrijventerrein A7 Noord, pal naast de onlangs in gebruik genomen Meldkamer Noord-Nederland. Het hyper moderne pand is uitgerust met een nieuwe centrale post voor het personenvervoer, nieuwe verblijfsruimtes en meer werkruimte voor de medewerkers. Kortgeleden is ook de laatste vestiging van de taxi of ambulanceposten aangesloten op het nieuwe netwerk van de hoofdvestiging zodat het project nu helemaal opgeleverd is.

Faber Telecom & Data heeft, samen met onze goede relatie Vrieservice de hele telecommunicatie installatie mogen leveren. Hieronder vallen de vaste en draadloze toestellen, headsets, telefoniste- en registratiesoftware etc. De Kijlstra groep is erbij gebaat dat er een moderne, stabiele installatie aanwezig is om klanten te woord te kunnen staan.
Het bedrijf is uitgerust met het allernieuwste Panasonic IP platform, de KX-NS1000. Hiermee is het bedrijf verzekerd van een zeer modern, ruim uitbreidbaar platform dat zich in de loop van de tijd steeds verder zal ontwikkelen.

Ook alle vestigingen van de taxi- en ambulanceposten in de provincie zijn via deze centrale vestiging aangesloten. Door de moderne IP technieken ontstaat zo één virtueel netwerk. Hierdoor kan men vanuit de centrale de gehele provincie bedienen.

Een mooi project waar wij natuurlijk erg trots op zijn.
Kijlstra Personenvervoer en Ambulancegroep

Een greep uit onze projecten

18 Maart 2019

Bezoek onze stand op de BCDN

Komende dagen zijn we weer aanwezig op de Business Contact Dagen Noord. Komt u ook even langs bij onze vernieuwde stand ? Wij staan op stand nummer 4130.
 

23 Juli 2018

Voorkom hoge data rekeningen in het buitenlandVoorkom een hoge datarekening na je vakantie met deze tips

Tegenwoordig is dit de normaalste zaak van de wereld om je mobiel op vakantie net zo te gebruiken als thuis, maar denk je op dat moment wel na wat dit doet met je dataverbruik? Dagelijks worden gebruikers van data in het buitenland bij thuiskomst ‘verrast’ door (hele) hoge rekeningen. Let daarom extra goed op in het buitenland en lees onderstaande tips voordat je op vakantie gaat om dit te voorkomen.
 

19 Februari 2018

Omzetten ISDN

U wordt waarschijnlijk ook van alle kanten benaderd om tijdig het omzetten van ISDN te regelen.
En inderdaad: september 2019 is echt het einde voor de ISDN aansluitingen. KPN gaat de wijkcentrales allemaal omzetten naar volledige IP dienstverlening. Dat betekent voor veel klanten niets, zij zijn al lang op IP overgestapt, maar voor anderen moet het nog worden geregeld.
Eén tip: Wacht niet te lang want naar verluid is het echt over en uit en dus zou u zonder telefonie zitten als u te laat bent.