Telefonie
Netwerkbekabeling
Draadloze netwerken
Camerasystemen

Kabel Noord: Breedband is een pré

Kabel Noord is een van de vaste waarden in Noordoost Friesland als het gaat om internet en radio/TV diensten.

Het bedrijf beschikt over een kabelnetwerk voor zowel de particuliere als zakelijke klant. Maar wanneer een zakelijke klant nog meer eisen stelt aan zijn/haar verbinding voor o.o. internet of voor het verbinden van meerdere locaties, kan de klant gebruik maken van het ultramoderne glasvezelnetwerk van meer dan 700 km.


Natuurlijk is het voor een bedrijf wat hoogwaardige breedbanddiensten levert een must om ook zelf maximaal te zijn voorbereid op de toekomst.

 

De basis voor een stabiel netwerk is de bekabeling in de grond en de daarbij behorende apparatuur. Daarnaast is het interne netwerk van cruciaal belang om zoveel mogelijk rendement te halen uit de beschikbare bandbreedte vanaf de voordeur

Vandaar dat in goed overleg gekozen is voor databekabeling van de cat6A norm. Hierbij is het mogelijk om hoge datasnelheden te transporteren. 

Het door ons geleverde Siemon System6A Concept geeft een minimale garantie van 15 jaar op de geleverde producten en de wijze waarop de dealer het heeft aangelegd.

 

 

 

 

Kabel Noord: Breedband is een pré

Een greep uit onze projecten

20 Augustus 2019

Volg de bouw van Campus Damwâld

Damwâld krijgt een nieuw onderkomen voor de huidige 3 basisscholen en tevens wordt de sporthal vervangen. Dit straks allemaal onder 1 dak : Campus Damwâld.
Het motto voor de bouw is Skjin, Grien, Tûk en Sûn (Schoon, Groen, Slim en Gezond). 

20 Mei 2019

Case Study Panasonic

Panasonic System Communications Europe heeft ons project bij Best Western Plus Groningen Plaza gekozen voor een case study voor op hun website. Uiteraard zijn wij daar erg trots op !

18 Maart 2019

Bezoek onze stand op de BCDN

Komende dagen zijn we weer aanwezig op de Business Contact Dagen Noord. Komt u ook even langs bij onze vernieuwde stand ? Wij staan op stand nummer 4130.