Telefonie
Netwerkbekabeling
Draadloze netwerken
Camerasystemen

Jopie Huisman Museum

Het Jopie Huisman Museum, één van de populairste musea van het noorden, is gewijd aan het werk en het leven van de Friese meesterschilder Jopie Huisman. Liefde voor de natuur, mededogen, maar ook het onaanzienlijke waarde geven. Het is de menselijke maat die de rode draad vormt in zijn even veelzijdige als fascinerende oeuvre.

http://www.jopiehuismanmuseum.nl

De telefonie van het Jopie Huisman Museum draaide op een systeem dat diende als tussenoplossing voor de overstap van ISDN naar VoIP (internettelefonie). Dit systeem kon niet goed meer worden ondersteund en was eigenlijk wel toe aan een upgrade. Ook sommige toestellen lieten het afweten en de internetverbinding was niet altijd even stabiel. Voor het Jopie Huisman Museum was het belangrijk om een lokale aanbieder te hebben waarmee de lijnen kort zijn. Faber Telecom & Data heeft de telefonie van het museum overgezet naar de cloud. Dit betekent dat alle functies van de telefooncentrale geleverd worden vanuit een aantal datacentra in Nederland en er dus geen telefooncentrale op de locatie nodig is. Aanpassingen van bijvoorbeeld welkomstteksten en openingstijden kunnen nu vanuit de internetbrowser worden gedaan. Tevens zijn de internetverbinding en de router vervangen door Faber Telecom & Data en heeft JT Systems het Wifi netwerk aangepakt. Het Jopie Huisman Museum is met deze aanpassingen helemaal klaar voor de (digitale) toekomst.  
Jopie Huisman Museum

Een greep uit onze projecten

20 Augustus 2019

Volg de bouw van Campus Damwâld

Damwâld krijgt een nieuw onderkomen voor de huidige 3 basisscholen en tevens wordt de sporthal vervangen. Dit straks allemaal onder 1 dak : Campus Damwâld.
Het motto voor de bouw is Skjin, Grien, Tûk en Sûn (Schoon, Groen, Slim en Gezond). 

20 Mei 2019

Case Study Panasonic

Panasonic System Communications Europe heeft ons project bij Best Western Plus Groningen Plaza gekozen voor een case study voor op hun website. Uiteraard zijn wij daar erg trots op !

18 Maart 2019

Bezoek onze stand op de BCDN

Komende dagen zijn we weer aanwezig op de Business Contact Dagen Noord. Komt u ook even langs bij onze vernieuwde stand ? Wij staan op stand nummer 4130.