Telefonie
Netwerkbekabeling
Draadloze netwerken
Camerasystemen

Jachthaven Schiermonnikoog

Jachthaven Schiermonnikoog is vanwege het grote verschil in het tij een unieke haven. Er zijn rond de 120 ligplaatsen en heeft een fantastisch uitzicht over het wad.
Om de gasten optimale service te kunnen verlenen is een heel nieuw WiFi systeem aangelegd. Om een redelijk snelle verbinding te kunnen maken was een straalverbinding met het dorp de enige optie. Dankzij de aanwezigheid van prachtige glasverbindingen van Kabelnoord is dit zeer geslaagd. Waar een kleine kabelmaatschappij groot in kan zijn!
Zo biedt de jachthaven mooie faciliteiten om het toenemende gebruik van data op mobiele apparaten mogelijk te maken.
 

Jachthaven Schiermonnikoog

Een greep uit onze projecten

20 Mei 2019

Case Study Panasonic

Panasonic System Communications Europe heeft ons project bij Best Western Plus Groningen Plaza gekozen voor een case study voor op hun website. Uiteraard zijn wij daar erg trots op !

18 Maart 2019

Bezoek onze stand op de BCDN

Komende dagen zijn we weer aanwezig op de Business Contact Dagen Noord. Komt u ook even langs bij onze vernieuwde stand ? Wij staan op stand nummer 4130.
 

23 Juli 2018

Voorkom hoge data rekeningen in het buitenlandVoorkom een hoge datarekening na je vakantie met deze tips

Tegenwoordig is dit de normaalste zaak van de wereld om je mobiel op vakantie net zo te gebruiken als thuis, maar denk je op dat moment wel na wat dit doet met je dataverbruik? Dagelijks worden gebruikers van data in het buitenland bij thuiskomst ‘verrast’ door (hele) hoge rekeningen. Let daarom extra goed op in het buitenland en lees onderstaande tips voordat je op vakantie gaat om dit te voorkomen.