Telefonie
Netwerkbekabeling
Draadloze netwerken
Camerasystemen

Jachthaven de Drait

Jachthaven de Drait is al jaren een vaste relatie van ons bedrijf. Ze maken met de vestigingen in Drachten en in Duitsland al langere tijd gebruik van IP telefonie. 
Kortgeleden is de jachthaven voorzien van een nieuwe WiFi installatie. De monteur heeft voorafgaande aan het traject een nauwkeurige inventarisatie gemaakt van de dekking zodat tijdens de installatie duidelijk was wat er verwacht kon worden.
Gelukkig is er een fraaie Ziggo verbinding op dit adres aanwezig zodat gasten voortaan gebruik kunnen maken van dit netwerk.

 
Jachthaven de Drait

Een greep uit onze projecten

20 Augustus 2019

Volg de bouw van Campus Damwâld

Damwâld krijgt een nieuw onderkomen voor de huidige 3 basisscholen en tevens wordt de sporthal vervangen. Dit straks allemaal onder 1 dak : Campus Damwâld.
Het motto voor de bouw is Skjin, Grien, Tûk en Sûn (Schoon, Groen, Slim en Gezond). 

20 Mei 2019

Case Study Panasonic

Panasonic System Communications Europe heeft ons project bij Best Western Plus Groningen Plaza gekozen voor een case study voor op hun website. Uiteraard zijn wij daar erg trots op !

18 Maart 2019

Bezoek onze stand op de BCDN

Komende dagen zijn we weer aanwezig op de Business Contact Dagen Noord. Komt u ook even langs bij onze vernieuwde stand ? Wij staan op stand nummer 4130.