Telefonie
Netwerkbekabeling
Draadloze netwerken
Camerasystemen

Jachthaven de Drait

Jachthaven de Drait is al jaren een vaste relatie van ons bedrijf. Ze maken met de vestigingen in Drachten en in Duitsland al langere tijd gebruik van IP telefonie. 
Kortgeleden is de jachthaven voorzien van een nieuwe WiFi installatie. De monteur heeft voorafgaande aan het traject een nauwkeurige inventarisatie gemaakt van de dekking zodat tijdens de installatie duidelijk was wat er verwacht kon worden.
Gelukkig is er een fraaie Ziggo verbinding op dit adres aanwezig zodat gasten voortaan gebruik kunnen maken van dit netwerk.

 
Jachthaven de Drait

Een greep uit onze projecten

20 Mei 2019

Case Study Panasonic

Panasonic System Communications Europe heeft ons project bij Best Western Plus Groningen Plaza gekozen voor een case study voor op hun website. Uiteraard zijn wij daar erg trots op !

18 Maart 2019

Bezoek onze stand op de BCDN

Komende dagen zijn we weer aanwezig op de Business Contact Dagen Noord. Komt u ook even langs bij onze vernieuwde stand ? Wij staan op stand nummer 4130.
 

23 Juli 2018

Voorkom hoge data rekeningen in het buitenlandVoorkom een hoge datarekening na je vakantie met deze tips

Tegenwoordig is dit de normaalste zaak van de wereld om je mobiel op vakantie net zo te gebruiken als thuis, maar denk je op dat moment wel na wat dit doet met je dataverbruik? Dagelijks worden gebruikers van data in het buitenland bij thuiskomst ‘verrast’ door (hele) hoge rekeningen. Let daarom extra goed op in het buitenland en lees onderstaande tips voordat je op vakantie gaat om dit te voorkomen.