Telefonie
Netwerkbekabeling
Draadloze netwerken
Camerasystemen

Inmarsat grondstation Burum

Glasvezel goot traject.


Faber T&D heeft een speciaal glasvezel goot systeem aangelegd voor Inmarsat Solutions.
Vanwege de voortdurende aanpassingen en uitbreidingen van het datacentre in Burum is besloten om de server en apparatuur ruimtes te voorzien van een speciaal Yellowduct glasvezel kanalen systeem. Dit soort goten zijn speciaal ontworpen voor gebruik in datacentres en grote computerruimtes om glasvezel verbindingen gestructureerd te kunnen aanleggen. Met speciale afleiders of zakstukken kan de goot tot in de datakasten worden geleid. Daarnaast zijn ook weer veel data verbindingen gerealiseerd. Kijk onder voor een impressie.
 

 
Inmarsat grondstation Burum

Een greep uit onze projecten

20 Augustus 2019

Volg de bouw van Campus Damwâld

Damwâld krijgt een nieuw onderkomen voor de huidige 3 basisscholen en tevens wordt de sporthal vervangen. Dit straks allemaal onder 1 dak : Campus Damwâld.
Het motto voor de bouw is Skjin, Grien, Tûk en Sûn (Schoon, Groen, Slim en Gezond). 

20 Mei 2019

Case Study Panasonic

Panasonic System Communications Europe heeft ons project bij Best Western Plus Groningen Plaza gekozen voor een case study voor op hun website. Uiteraard zijn wij daar erg trots op !

18 Maart 2019

Bezoek onze stand op de BCDN

Komende dagen zijn we weer aanwezig op de Business Contact Dagen Noord. Komt u ook even langs bij onze vernieuwde stand ? Wij staan op stand nummer 4130.