Telefonie
Netwerkbekabeling
Draadloze netwerken
Camerasystemen

Inmarsat Burum

Inmarsat kiest voor Faber
 

Het landschap met daarin de grote "oren" naast het dorp Burum is een bekend gezicht voor velen.
Deze schotels zijn van het bedrijf Inmarsat die vanaf dit grondstation vele internationale verbindingen tot stand brengt voor meer dan 20.000 klanten zoals overheden, defensie, hulporganisaties, industrie, maritieme wereld, luchtvaart en media.


Het spreekt voor zich dat er heel veel data verbindingen noodzakelijk zijn om de apparatuur te kunnen koppelen en bedienen. Eigenlijk kun je wel spreken van één groot data centrum in Burum.

Faber Telecom & Data heeft tot grote tevredenheid al een aantal projecten voor Inmarsat mogen uitvoeren en is ook geselecteerd voor de realisatie van een groot project van verbindingen ivm verhuizing van een complete afdeling vanuit Engeland. 

We zijn erg blij met de goede relatie en hopen natuurlijk dat deze van lange duur mag blijken!

 

Inmarsat Burum

Een greep uit onze projecten

20 Augustus 2019

Volg de bouw van Campus Damwâld

Damwâld krijgt een nieuw onderkomen voor de huidige 3 basisscholen en tevens wordt de sporthal vervangen. Dit straks allemaal onder 1 dak : Campus Damwâld.
Het motto voor de bouw is Skjin, Grien, Tûk en Sûn (Schoon, Groen, Slim en Gezond). 

20 Mei 2019

Case Study Panasonic

Panasonic System Communications Europe heeft ons project bij Best Western Plus Groningen Plaza gekozen voor een case study voor op hun website. Uiteraard zijn wij daar erg trots op !

18 Maart 2019

Bezoek onze stand op de BCDN

Komende dagen zijn we weer aanwezig op de Business Contact Dagen Noord. Komt u ook even langs bij onze vernieuwde stand ? Wij staan op stand nummer 4130.