Telefonie
Netwerkbekabeling
Draadloze netwerken
Camerasystemen

Inmarsat Burum

Inmarsat kiest voor Faber
 

Het landschap met daarin de grote "oren" naast het dorp Burum is een bekend gezicht voor velen.
Deze schotels zijn van het bedrijf Inmarsat die vanaf dit grondstation vele internationale verbindingen tot stand brengt voor meer dan 20.000 klanten zoals overheden, defensie, hulporganisaties, industrie, maritieme wereld, luchtvaart en media.


Het spreekt voor zich dat er heel veel data verbindingen noodzakelijk zijn om de apparatuur te kunnen koppelen en bedienen. Eigenlijk kun je wel spreken van één groot data centrum in Burum.

Faber Telecom & Data heeft tot grote tevredenheid al een aantal projecten voor Inmarsat mogen uitvoeren en is ook geselecteerd voor de realisatie van een groot project van verbindingen ivm verhuizing van een complete afdeling vanuit Engeland. 

We zijn erg blij met de goede relatie en hopen natuurlijk dat deze van lange duur mag blijken!

 

Inmarsat Burum

Een greep uit onze projecten

20 Mei 2019

Case Study Panasonic

Panasonic System Communications Europe heeft ons project bij Best Western Plus Groningen Plaza gekozen voor een case study voor op hun website. Uiteraard zijn wij daar erg trots op !

18 Maart 2019

Bezoek onze stand op de BCDN

Komende dagen zijn we weer aanwezig op de Business Contact Dagen Noord. Komt u ook even langs bij onze vernieuwde stand ? Wij staan op stand nummer 4130.
 

23 Juli 2018

Voorkom hoge data rekeningen in het buitenlandVoorkom een hoge datarekening na je vakantie met deze tips

Tegenwoordig is dit de normaalste zaak van de wereld om je mobiel op vakantie net zo te gebruiken als thuis, maar denk je op dat moment wel na wat dit doet met je dataverbruik? Dagelijks worden gebruikers van data in het buitenland bij thuiskomst ‘verrast’ door (hele) hoge rekeningen. Let daarom extra goed op in het buitenland en lees onderstaande tips voordat je op vakantie gaat om dit te voorkomen.